Bosaninca çocuğu bosveriyorlar,o çocukların suçu yok hâlbuki.Böyle durumlarda ben de çocuklara çok üzülüyorum, arada kalıyorlar. Annede kalanlar babadan mahrum, babada kalsalar bu sefer anneyi sık sık görmez. Keşke hiç olmasa böyle bir şey. Ama anlasamayinca mecbur boşanma oluyor. Evlilik gibi boşanmak da doğal hak. Bosaninca çocuklara biz babanla artık eş , evli değiliz ama sen bizim her zaman çocuğumuzsun, seni çok seviyoruz. Biz anlaşamadık birbirimizi daha fazla üzmemek için ayrılmayı istedik. Denilebilir. Velayet meselesi çok önemli. Çocuklar ihmal edilmeyecek şekilde büyüse keşke...
Ne imde sinifimda var iki öğrenci bir tanesinin anne de babada terketmiş istersen çocuk esirgemye ver demişler babaanneye bırakmışlar kendi oğlu gibi büyütüyor herkes babannesini annesi sanıyor çocuk da ona anne diyor ama gerçeği biliyor.malesef çocuklarda hiç kapanmayacak bir yara olarak kalıyor. Ama ben çocukların böyle etiketlendigini düşünmüyorum sürekli huzursuz bir evde buyumektense tek ebeveynle bile büyümek daha iyidirMerhabalar,ben sınıf öğretmeniyim.Birinci sınıfa başladım.Bu sınıfa veli ziyaretleri yapıyorum.Sinifimda üç öğrencim boşanmış anne baba çocuğu.Ben de boşanma yolunda olduğum ve oğlum da onlardan biri olduğu için çok hassasım o öğrencilerime karşı. Üçü de anneyle yaşıyor, üçünün de babası ilgisizBugün üçüncüyü ziyaret ettim.Cocuk , bakıcısına " Ben babama dokunmak istiyorum,sadece telefon da konuşmak yetmiyor." demiş.Ustelik aynı şehirdeler.Diger ikisinin babaları zaten hiçbir şekilde iletişim kurmuyorlarmis.Cok üzülüyorum böyle şeylere.Boyle sözde babalar yüzünden bütün annesi babasi boşanmış çocuklar okullarda etiketleniyorlar.Keske kaderlerini değiştirebilseydim.Nefret ettiğim ex e bile minnet duyar oldum böyle değil diye..
Paylaşmak istedim sadece..
Evet bunu bazen ben de yaşıyorum babalığı konusunda. Beterin beteri var işteNefret ettiğim ex e bile minnet duyar oldum böyle değil diye..
Vazoyu kırıp çocuğa kadına dokunmayınca sevimli baba mı oluyor? Çocuk görmüyor mu korkmuyor mu o vazonun kırılmasına? Bardak yere düşse kırılsa korkuyorlar. Eline çekiç alıp yavaşça kimse görmeden nazikçe kırmıyor, sağa sola duvara fırlatıyor.Bu konuya herkes üzülüyor ama herkes de en ufak bir şeyde boşan yazıyor..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..Çocuklar belli bir olgunluğa gelene kadar en güzeli evliliği sürdürebilmek,Evlilik birliği içerisinde çok kötü ise çocuğa hiçbir şekilde babalık yapmıyorsa o ayrı tabi,Bosaninca yaptıkları gramlık babalık da bitiyor gerçekten Ama kocam evdeki vazoyu kırdı ee boşan da olmasın yani..
Zaten baba düzgün bir baba olsa durduk yere hiç bir kadın boşanmaz.Vazoyu kırıp çocuğa kadına dokunmayınca sevimli baba mı oluyor? Çocuk görmüyor mu korkmuyor mu o vazonun kırılmasına? Bardak yere düşse kırılsa korkuyorlar. Eline çekiç alıp yavaşça kimse görmeden nazikçe kırmıyor, sağa sola duvara fırlatıyor.
Kazık kadar heriflerin gönlü olacak diye çocuklar en güvenli olmaları gereken evlerinde odalarında korku içinde yaşasın, çünkü babaları vazo kırıyor salonda. Baba öfkesini kontrol etmesin şiddet göstersin, anne de pısıp otursun bir köşede. Dışarıdan bakınca herkes ne güzel aile desin. Ben daha ileri gidiyorum, kocasına sesini çıkarmayan, çocuklarını korumayan annelere de çocuk bırakılmasın, alsın sosyal hizmetler.
Burada sorun boşanmak değil yanlış insanların baba olması çünkü çocuktan boşanmıyorsun baba aynı baba ilgilenmeyen adam aynı evde de ilgilenmez eve gelip iki baş okşamak ilgilenmek değil annesine büyünce neden boşanmıyosun diyecek çok annesi babası aynı evde yaşayan insan varMerhabalar,ben sınıf öğretmeniyim.Birinci sınıfa başladım.Bu sınıfa veli ziyaretleri yapıyorum.Sinifimda üç öğrencim boşanmış anne baba çocuğu.Ben de boşanma yolunda olduğum ve oğlum da onlardan biri olduğu için çok hassasım o öğrencilerime karşı. Üçü de anneyle yaşıyor, üçünün de babası ilgisizBugün üçüncüyü ziyaret ettim.Cocuk , bakıcısına " Ben babama dokunmak istiyorum,sadece telefon da konuşmak yetmiyor." demiş.Ustelik aynı şehirdeler.Diger ikisinin babaları zaten hiçbir şekilde iletişim kurmuyorlarmis.Cok üzülüyorum böyle şeylere.Boyle sözde babalar yüzünden bütün annesi babasi boşanmış çocuklar okullarda etiketleniyorlar.Keske kaderlerini değiştirebilseydim.Nefret ettiğim ex e bile minnet duyar oldum böyle değil diye..
Paylaşmak istedim sadece..
Türk kadını kolay kolay boşanmıyor zaten merak etme.yorumun gerçek hayatı yansıtmıyor ç.Kocam evdeki vazoyu kırdı boşanayım diyen çok az kadın var. Aldatılıp dayak yiyip sürdürenlerle doluBu konuya herkes üzülüyor ama herkes de en ufak bir şeyde boşan yazıyor..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..Çocuklar belli bir olgunluğa gelene kadar en güzeli evliliği sürdürebilmek,Evlilik birliği içerisinde çok kötü ise çocuğa hiçbir şekilde babalık yapmıyorsa o ayrı tabi,Bosaninca yaptıkları gramlık babalık da bitiyor gerçekten Ama kocam evdeki vazoyu kırdı ee boşan da olmasın yani..
Vazo burda örnek verildi ..Artık kocamı beğenmiyorum,kocam haftada 3 değil de 2 kez cinsellik istiyor falan diye bir sürü boşanmaya yetmeyecek konu var..Evet kadın mutsuzsa doğru kalmasın ama bence çocuk belli bir olgunluğa gelene kadar,Baba baba diye ağlayan bir çocukla da mutlu olunmuyor çünkü..Ve ayrıca kendim boşanmış bir kadınım çoğu kadının cesaret edemediği şeye ettim o konuda müsterih olun o yüzden gazla değil de akli selim hareket edilmeli diye düşünüyorumVazoyu kırıp çocuğa kadına dokunmayınca sevimli baba mı oluyor? Çocuk görmüyor mu korkmuyor mu o vazonun kırılmasına? Bardak yere düşse kırılsa korkuyorlar. Eline çekiç alıp yavaşça kimse görmeden nazikçe kırmıyor, sağa sola duvara fırlatıyor.
Kazık kadar heriflerin gönlü olacak diye çocuklar en güvenli olmaları gereken evlerinde odalarında korku içinde yaşasın, çünkü babaları vazo kırıyor salonda. Baba öfkesini kontrol etmesin şiddet göstersin, anne de pısıp otursun bir köşede. Dışarıdan bakınca herkes ne güzel aile desin. Ben daha ileri gidiyorum, kocasına sesini çıkarmayan, çocuklarını korumayan annelere de çocuk bırakılmasın, alsın sosyal hizmetler.
Türk kadını boşanmıyor kolay kolay doğru orasına katılıyorum da benim zaten yorumum boşan diye buradaki gazlamalara, türk kadını boşanmıyor diye burada geçirilen sinir krizlerine :)Türk kadını kolay kolay boşanmıyor zaten merak etme.yorumun gerçek hayatı yansıtmıyor ç.Kocam evdeki vazoyu kırdı boşanayım diyen çok az kadın var. Aldatılıp dayak yiyip sürdürenlerle dolu