Yapiyorum suan yaptigim gibi mesela telefonla ugrasiyorum bzn kitap okuyorum. Kendime kiziyorum bazen, mesela ben öyle seni seviyorum kelimesini diyemiyorum. Annem babamo cok seviyorum ama hic onlara bunu soyleyemiyorum. Onlarin yaninda mesela cocuklarimida gzl sozlerle seslenemiyorum mesela prensesim, bitanem, guzel kizim buna benzer baska kelimeler. Niye boyleyim bilmiyorum. Bu seferde eger ölurlerse cok pisman olurum keske deseydim diyecegim biliyorum. Ama diyemiyorum yinede.Gece yalnız kaldığımızda hesaplaşmalarımız da başlıyor. Pişmanlıklarımız, korkularımız çığlık gibi büyüyor. Düşünmeyerek önüne geçebilirsiniz. Kitap okuyun, film izleyin kendinizi bu düşüncelerden uzak tutacak uğraşlar edinin.
Yapıyla alakalı o biraz. Herkes kolay dile getiremiyor. Yetişme Tarzı da etkili bunda Anneniz Babanız seni seviyorum kızım diyor mu?Yapiyorum suan yaptigim gibi mesela telefonla ugrasiyorum bzn kitap okuyorum. Kendime kiziyorum bazen, mesela ben öyle seni seviyorum kelimesini diyemiyorum. Annem babamo cok seviyorum ama hic onlara bunu soyleyemiyorum. Onlarin yaninda mesela cocuklarimida gzl sozlerle seslenemiyorum mesela prensesim, bitanem, guzel kizim buna benzer baska kelimeler. Niye boyleyim bilmiyorum. Bu seferde eger ölurlerse cok pisman olurum keske deseydim diyecegim biliyorum. Ama diyemiyorum yinede.
Onlar söyler babam cok acik acik demezde ama hissederim, annem der. Ama ben ne telefonda ne sesli ne yazili yapabiliyorumYapıyla alakalı o biraz. Herkes kolay dile getiremiyor. Yetişme Tarzı da etkili bunda Anneniz Babanız seni seviyorum kızım diyor mu?
Sevgi cümleleriyle büyüyenler daha kolay dile getiriyor. Ben anneme söylerim ama babama söyleyemem, annem sevgiyle yaklaşır babam daha mesafelidir.
Sevginizi dile getirmekten zorlanıyorsanız telefonda söyleyerek başlayın, öyle öyle alışırsınız :)
Söylersen ne kadar mutlu olacaklarını düşün yardımı olur belki.Onlar söyler babam cok acik acik demezde ama hissederim, annem der. Ama ben ne telefonda ne sesli ne yazili yapabiliyorum(
Aminn gercekten cok zor.. Allah basimizdan eksik etmesin. Ailesi olmayanlara Allah sabur versinbenimde aklima geliyor, annemi babami kardeslerimden birini kaybedersem naparim ben diye
su an yazarken bile burnumun direyi sizlayarak yaziyorum inan
kac defa annem veya babam öldü rüyamda, nefesim kesilmis sekilde uyandim
dua ediyorum, Allah uzun saglikli ve hayirli ömürler nasip etsin diye
aklima getirmemeye calisiyorum, insan korktugu seyle sinanirmis
Rabbim gecinden versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?