- Konu Sahibi fataldanger
-
Iade hakkınız yok mu?Merhabalar. Çok uzun süredir internette iyi bir saç düzleştiricisi arıyordum. Çoğu kişi braun satin hair'i tavsiye etmişti başka mecralarda. Burada ise genellikle remington tavsiye edilmişti fakat ben braundan yana kıldım kararımı çok fazla kişi övdüğü için. Fakat çok pişmanım şimdi. Braun satin hair 5 saç düzleştiricisi aldım n11den. Kargo bugün geldi. Açtım denedim. Durum berbat. Çok hafif dalgalı saçlarımın üstünden 4-5 kez de geçsem düzleştirmiyor kesinlikle. Sizce ürün sahte olabilir mi? Veya ürün sahte değilse memnun kalmadığım bu durumda ne yapabilirim, hakkımı aramanın bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Braun marka benim ki değiştirmeyi düşünüyorum aklımda olsun hangi modeli sizdekisahtemı bılmıyorum ama aklınızda olsun aslında bızlerın gunluk hayatda kullanıpta genel olarak memnun kalacagı 2 marka onerebılırım
remıngton ve babyliss
ben 6 sene once almıstım hala canavar benımkı şuBraun marka benim ki değiştirmeyi düşünüyorum aklımda olsun hangi modeli sizdeki
Paketine zarar vermediyseniz ve gelen urune henuz onay vermediyseniz iade edebilirsiniz. Hatta onay verdiyseniz bile iade edebiliyorsunuz bildigim kadariyla.
Geri gönder neden bu kadar dert ediyorsun...
Benimki de bu , uzun zaman oldu kullanali ama kabarıyor sanki artık saçımben 6 sene once almıstım hala canavar benımkı şu
duzlestırıcım Eki Görüntüle 2660141 babyliss pro nano titanyum olan
kurutma makınamda bunuda 6 sene once aldım
Eki Görüntüle 2660143 5800 mıs modelı
maşamda babyliss
hepsınden cok memnunum ve bayagı yogunda kullanırım duzenlı
son cıkan modeller daha ıyıdır tabı benımkıler eskı model
Cayma hakkiniz var, iade edin gitsin
Paketle aynı şekilde, geri gönder. N11'de iade hakkın var. Her firmada var aslında.Merhabalar. Çok uzun süredir internette iyi bir saç düzleştiricisi arıyordum. Çoğu kişi braun satin hair'i tavsiye etmişti başka mecralarda. Burada ise genellikle remington tavsiye edilmişti fakat ben braundan yana kıldım kararımı çok fazla kişi övdüğü için. Fakat çok pişmanım şimdi. Braun satin hair 5 saç düzleştiricisi aldım n11den. Kargo bugün geldi. Açtım denedim. Durum berbat. Çok hafif dalgalı saçlarımın üstünden 4-5 kez de geçsem düzleştirmiyor kesinlikle. Sizce ürün sahte olabilir mi? Veya ürün sahte değilse memnun kalmadığım bu durumda ne yapabilirim, hakkımı aramanın bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sanırım 3 iş günü. Tüketici haklarına göre 7 gün aslında. N11 Siparişlerinden iade sürecini başlat. Kargo kodu verecek sana onunla göndereceksin. Para filan vermiyorsun.kaç gün içinde iade etmek gerektiğini biliyor musunuz peki?
Paketle aynı şekilde, geri gönder. N11'de iade hakkın var. Her firmada var aslında.
Braun duymamanız ilginç.Belki internetten aldığınız için kalitesizdir. Ben hiç duymadım o markayı. İade şansınız varsa verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?