- 2 Ağustos 2020
- 857
- 395
- 53
Oğlum 17 aylık ve malesef yemek uyumak yıkanmak alt değiştirmek sorun kısaca anlatabilirsem bugün 8de uyandı yarım saat emdi neyse kahvalti yok iki lokma zor yedi 12de uyudu 45 dk öğlen yemedi bu arada her öğün ayrı eziyet mama sandalyesini ittirmek yiyecekleri atmak içecek varsa üstüne dökmek v.b akşam yedi biraz neyse kaka yapınca banyoda yaptırmak istedim banyodan korkusu için odada yıkıyorum suyu görünce giriyor ama imkanı yok şu dokmemi istemiyor özellikle kafasına su dökünce aglayarak kalktı gitti köpüklü kayıp düşecek usuyecek diye bende bağırdım zorla yıkadım kucağımda tutarak bırakmıyor çok ağladı ama yıkamadan köpüklü kalacaktı giyinince emip uyudu ama ben kendimi kötü hissediyorum bağırdım zorla yıkadım diye uykusu varmış tek uykuya geçmeye çalışıyorum zir uyuyor diye ama oda olmuyor 1 saat zor uyuyor iki uyku yapsam tam yemek saati uyuyor öncesinde uyutmaya calissamda uyumuyor tüm gün peşimde kucağımda yada emiyor almazsam sürekli mizmizlanma durumu var benim bakamıyorum tek sorun bende mi ilk bebeğim üzülmesin iyi bakayim dedikçe ben üzülüyorum ve olmuyor sanki