Doğuma Hazırlık Kötü anlamli veya anlami yanlış bilinen isimler (elfin - esila- aleyna )Lutfen Okuyun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rumeysanin anlami yorumlar misiniz? Şimdiden teşekkür ederim:)

Yorumlamissiniz teşekkür ederim bebeğine rumeysa ismi koymak caiz mi?

Teşekür ederim galiba dediğiniz gibi :) Bi de berrin ismi hakkinda ne söylersiniz sizce güzel mi

Bir de erkek isimlerinden Aras için cennette akan ırmaklardan birinin adı diye geçiyor doğru mu??bu isim hakkında bilginiz var mı?

Bu yazıya göre şimdi Erva ismi peygamberimizin halasının adı olarak geçiyor ama erkek ismimiymis

Bir de erkek isimlerinden Aras için cennette akan ırmaklardan birinin adı diye geçiyor doğru mu??bu isim hakkında bilginiz var mı?
Merhabalar.Sorunuz doğrudan bana mı bilemedim ama :) Maalesef çok geç gördüm mesajınızı,belki de çok geç kalmışımdır cevap için :) Neredeyse her Arapça isme bir cennet ve Kuran bağlantısı yapılıyor son yıllarda :)
Kelimenin TDK'daki anlamları şunlar :
1)Pazartesi. [Isparta'nın bucağı olan Âras'ta, (şimdi Atabey) eskiden pazartesi günleri pazar kurulduğundan o güne âras denilmiş.]

2)Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal: Babam aras getirdi.

3)Sağır ve dilsiz.
Aras Köken: T.
1. Kendisininmiş gibi sahip çıkılan, bulunmuş mal.2. Doğu Anadolu'da bir ırmak.

Esila ismi kuranda geçiyor yanlı
Öncelik iyi araştırıp öyle paylaşım yap Esila ismi kuranda geçen ve anlamı çokta güzel olan bir isimdir burda insanları yanlış bilgilendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…