Doğuma Hazırlık Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler (Ecrin, Aleyna, Irem, vs)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok güzel bir konu. Keşke bütün anne adayları okusa da çocuklarına saçma sapan isimler vermese. Gına geldi artık kim doğursa ecrin, melis, aleyna. Ecrin isminden nefret ediyorum. Ancak bu kadar saçma olabilir bir isim. Savunmaları da ne neymiş efendim Kuranda geçiyormuş. Kuranda iblis te geçiyor onu koy o zaman, ya da firavun. Tövbe yarabbim ya. Vereceğimz ismin Kuranda geçmesi gibi bi zorunluluk yok ki dinimizde. Farz olan 5 vakit namazı kılmazlar çocuğuna Kurandan isim koycam diye tuttururlar. Koyun işte ne güzel Ayşe, Fatma, Zeynep, Ömer, Ali, Hüseyin. İsim mi kalmadı da yok ecrin yok elfin. Allah akıl fikir versin.

Ecrin İsminin Anlamı Nedir?

Allah ın hediyesi. Ecir kökünden gelir, ecir herhangi bir amel karşılığında verilen karşılık,sevap anlamlarına gelir.Hediyeden kasıt sevaptır. 2. Ücret.
Ecrin İsminin Özellikleri

Kökeni: Arapça
Cinsiyeti: Kız
Ecrin İsminin Analizi Sonucu

Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, güzel sanatlara karşı yatkın bu sebeple duygusal kişiliğini ortaya koyabilen, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişilik enerjisi verir. Hayatında tereddütlere çok yer vermektedir. Aşk konusunda kararsızlığını sürdürmektedir Hassas ve duygusaldır. Sağduyulu ve yaratıcıdır.
Ecrin İsminin İstatistikleri ve Yaygınlığı

Ecrin ismine ait hiç bir istatistik bulamadım.
Ecrin İsminin Numerolojisi Nedir?

E= 6
C= 3
R= 21
İ= 12
N= 17
_______+
59
Ecrin İsmi İle İlgili Örnek Akrostiş Şiirler

Ecrin İsmi İçin Akrostiş Şiir

En güzel bağda gonca sen gül sen
Cihan güler eğer sen bir gülsen
Razıyım dikenlere yeter ki gül sen
İstersen diken olurum dalımda tek gül sen
Ne olurdu dalında bülbül ben, yeterki gül sen
Ecrin İsmine Benzer İsimler Nelerdir?

2 harfine göre benzer isimler
[ Ece ] [ Ecem ] [ Ecmel ] [ Ecmel ] [ Ecehan ] [ Ecevit ]
İlk ve son harfine göre benzer isimler
[ Eren ] [ Eysan ] [ Esin ] [ Elçin ] [ Erkan ] [ Eyşan ] [ Ersin ] [ Emirhan ] [ Ecrin ] [ Erhan ]
Ecrin İsminin Açıklaması

Bu bölüme açılmış en faydalı konu !
İnsanlar sıkışınca hemen cennetteki bilmem ne diye anlam yüklüyor yazıyor ya ayar oluyorum !
Resmen anne-babaları kandırıyorlar !
Bu yazıyı yazmanıza çok sevindim
Biraz bilinçli isim koyalım. İnternette güzel diye koymayalım araştıralım.
Kuranda geçiyor diye her isim anlamlı ya da güzel değildir. Lütfen dikkat !
İsim çok önemli :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok ilginç benim adım melis şişman ve tembel insan diyo adımı çok seviyorum aslında ama cidden çocukken şişman ve tembeldim

İsmin karakter üzerinde etkileri var gerçekten. Mesela yalçın savaş gibiisimleri olan kişiler daha sert oluyor. Ya da ismi çiçek ismi olan kadınlar daha narin...

Fecr suresinin İrem ismiyle ilgili kısmı burası. Burda Allah'ın ad kavmi, irem şehri, semud kavmi ve firavuna azap kamçısı yağdırdığını söylüyor. Ad kavmi ile beraber irem şehrini de içine alıyor, özellikle irem şehrini de belirtiyor, benzeri olmamasına rağmen onun da helak edildiğinden bahsediliyor. Ben kızım olursa irem ismini düşünüyordum ama kesinlikle vazgeçtim artık.

6.Görmedin mi, Rabbin ne yaptı Âd kavmine?
7. Direkleri (yüksek binaları) olan, İrem şehrine?
8. Ki ülkeler içinde onun benzeri yaratılmamıştı ,
9. O vadide kayaları yontan Semûd kavmine?
10. Kazıklar (çadırlar, ordular) sahibi Firavun'a?
11. Ki onların hepsi ülkelerinde azgınlık ettiler.
12. Oralarda kötülüğü çoğalttılar.
13. Bu yüzden Rabbin onların üstüne azap kamçısı yağdırdı.

kesinlikle katılıyorum kestirip atmadan önce iyice bi araştırmak gerekıyor..

Bu isim olayı gerçekten çok sıkıntılı bnde bulamıyorum daha çok var ama

[/QUOTE]
Isim olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…