• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü alışkanlık sigara,sigarayı bırakmak için yol arkadaşları arıyorum.

Canım 2 günde 1-1.5 pakete düşürdüm ama arada artıyor arada düşüyor ama bazen tamamını içmeden södürüyorum. Aslında arkadaşımızın dediği gibi el dudak alışkanlığı çok fena nikotinden çok el vs alışkanlığım zorluyor beni :( Stres topu gşbş yumuş yumuş toplar oluyor acaba onlardan alıp el alışkanlığını mı yok etmeyi denesek napsak hatta bence deneylim en kısa zamanda alalım birer tane belki başarırız :) Kurtuluruz bu lanetten :)

miktarı düşürdüğüne çok sevindim canım:))

birde sigarayı içerken dumanı içimize ne kadar ve nasıl çektiğimizde önemliymiş:(( bunada dikkat edelim bence...

bu arada topta iyi fikir olabilir:))))

aslında bence herşey beyinde bitiyor.....

bende bozmadım çok şükür baştan bu yana 5tane kuralımı, bazen zorluyor ama idare ediyorum kendimi çok şükür....:nazar:

dediğin gibi belki birgün bizde bırakırız bu sigarayı.....
birşeyi 40kere söylersen olur derler ya....

öpüyorum canım, görüşürüz...

Canım bende şu an günde 10 tane içiyorum 2 günde 1 pakete tam olarak düşürdüm şu anda dediğin gibi beyinde bitiyor ama bitiremiyorum ki bi türlü beynimde :D yavaş yavaş azalta azaltda başarıcaz inşallah 40 değil 40000000 kere de derim eğer sonunda bırakacaksak :D İnşallah artık bıraktık diye konu açar başarı hikayemizi anlatırız en kısa zamanda :) Bende öptüm görüşürüz :)

Canım bende şu an günde 10 tane içiyorum 2 günde 1 pakete tam olarak düşürdüm şu anda dediğin gibi beyinde bitiyor ama bitiremiyorum ki bi türlü beynimde :D yavaş yavaş azalta azaltda başarıcaz inşallah 40 değil 40000000 kere de derim eğer sonunda bırakacaksak :D İnşallah artık bıraktık diye konu açar başarı hikayemizi anlatırız en kısa zamanda :) Bende öptüm görüşürüz :)

inşaallah canım....

İRİİİZ nerdesin orticanımmm.....
ben ne güzel günde 5taneyle gidiyordum, ama 5gündür bozdum:((((
sardırdım ben yine sigaraya:(((
bana destek olll.....

hem sen naaptın?? senide merak ettim???:44:

İRİZ

canımız sigara istediğinde; o an sigara yerine yapacak başka bişey bulmamız bizim karımıza olacak galiba???
ama ne olabilir O????

İRİZ

canımız sigara istediğinde; o an sigara yerine yapacak başka bişey bulmamız bizim karımıza olacak galiba???
ama ne olabilir O????

kocaman bir bardak suyu yudumlayarak içmek
derin derin nefes almak ,sakinleşmek bu isteğinin az sonra geçeceğini telkin etmek
sakız çiğnemek ,karanfil çiğnemek
çekirdek çitlemek
dışarıda yürüyüş yapmak ki bence en etkilisi bu
dişlerini fırçalamak
gidip parfüm sürmek ve bak ne güzel miss gibi kokuyosun siagarada nereden çıktı şimdi demek

bana sormadaın bana ,ben bunları yapıyodum bir zamanlar umarım sizlerede iyi gelir

kolaylıklar diliyorum

kocaman bir bardak suyu yudumlayarak içmek
derin derin nefes almak ,sakinleşmek bu isteğinin az sonra geçeceğini telkin etmek
sakız çiğnemek ,karanfil çiğnemek
çekirdek çitlemek
dışarıda yürüyüş yapmak ki bence en etkilisi bu
dişlerini fırçalamak
gidip parfüm sürmek ve bak ne güzel miss gibi kokuyosun siagarada nereden çıktı şimdi demek

bana sormadaın bana ,ben bunları yapıyodum bir zamanlar umarım sizlerede iyi gelir

kolaylıklar diliyorum

yok canımcım, sormama ne gerek var...
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.....

sen bıraktınmı peki canım???

kızlar merhaba benimde sigara problemim var üstelik 4+1 günlük hamileyim bu gün sabah sigaram bitmişti artık içmiycem dedim ama şuan tekrar sigara alıp geldim :( hamileliğin vermiş olduğu sıkıntıyla sürekli ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum bu otun bebeğe zararı olurmu acaba bi fikriniz varmı bendemi içsem

Ben yeni okuyorum bu yazıları;
Umarım bırakmışsındır, hamile bayan. Bende iki gebelik geçirdim, 20 yıldır tiryakiyim. Ama ikisinde de test sonucunu gördüğüm gibi tek sigara dahi içmedim.
İçemeyebildim yani. Hayret ediyorum ve kınıyorum, hamile tiryakileri...

Back