- Konu Sahibi lacivert17
hamile kalamıyomusun cnmya bende 3ay önce bebişimi düsürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok,hiç denemedim onu,nasıl kullanılıyor?
hamile kalamıyomusun cnmya bende 3ay önce bebişimi düsürdüm
denemedim cnm ama alırım aktardanmı alınacak ne kadar içtin nasıl içtin yazarmısın
bir tutamı bi cezveye koyup kaynatıyorum ılındığında içiyorum bunu sabah kahvaltısından hemen sonra yapıyorum ki bütün gün etki yapsın o ilk sigara çok önemli sabah ki onu içmezsen çayı önce içersen etkisi bende oluyor sanki az önce söndürmüşsün etkisi veriyor canın istemiyor bırakmayada kararlıysan çayında yardımı ile içmiyorsun
Anladım,teşekkür ederim.Deniyim bakalım :)
dene bakalım inş. faydasını görürsün bu ot ile bikaç ark. da bıraktı onlarada önermiştim yarın bende çıkıp aktara gidicem hadi bakalım inş. bırakıcazzz
kızlar merhaba benimde sigara problemim var üstelik 4+1 günlük hamileyim bu gün sabah sigaram bitmişti artık içmiycem dedim ama şuan tekrar sigara alıp geldim hamileliğin vermiş olduğu sıkıntıyla sürekli ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum bu otun bebeğe zararı olurmu acaba bi fikriniz varmı bendemi içsem
sen içme cnm bildiğim kadarı ile hamilelerde zararlı.. sen iradeli kullanarak içmemeye çalış
benim gibi bi tiryaki için okadar zorki akupunktur düşünüyorum bu konuda bişey duydunuzmu hiç etkili oluyo muymuş
kızlar yokmu karabaşotu alıp içennnnn ????????????
kızlar yokmu karabaşotu alıp içennnnn ????????????
kızlar merhaba benimde sigara problemim var üstelik 4+1 günlük hamileyim bu gün sabah sigaram bitmişti artık içmiycem dedim ama şuan tekrar sigara alıp geldim hamileliğin vermiş olduğu sıkıntıyla sürekli ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum bu otun bebeğe zararı olurmu acaba bi fikriniz varmı bendemi içsem