• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü alışkanlık sigara,sigarayı bırakmak için yol arkadaşları arıyorum.

Yok,hiç denemedim onu,nasıl kullanılıyor?

bir tutamı bi cezveye koyup kaynatıyorum ılındığında içiyorum bunu sabah kahvaltısından hemen sonra yapıyorum ki bütün gün etki yapsın o ilk sigara çok önemli sabah ki onu içmezsen çayı önce içersen etkisi bende oluyor sanki az önce söndürmüşsün etkisi veriyor canın istemiyor bırakmayada kararlıysan çayında yardımı ile içmiyorsun

denemedim cnm ama alırım aktardanmı alınacak ne kadar içtin nasıl içtin yazarmısın

1 hafta her kahvaltıdan sonra 1 bardak içtim 1 hafta sonra çayı da bırakmıştım gerek görmemiştim ama arada cnm isterse sigarayı ara ara yine sabahları çayı yapıp içmiştim ama ilk 1 hafta hergün içtim

bir tutamı bi cezveye koyup kaynatıyorum ılındığında içiyorum bunu sabah kahvaltısından hemen sonra yapıyorum ki bütün gün etki yapsın o ilk sigara çok önemli sabah ki onu içmezsen çayı önce içersen etkisi bende oluyor sanki az önce söndürmüşsün etkisi veriyor canın istemiyor bırakmayada kararlıysan çayında yardımı ile içmiyorsun

Anladım,teşekkür ederim.Deniyim bakalım :)

kızlar şimdi çıkmam lazım siz devam edin... yarında aktarın yolunu tutalım denemekte fayda var ama tavsiyem kahvaltıdan sonra yani o ilk sigarayı yakmadan içmenizzz...yarın görüşmek üzere hepinize iyi uykularrrr :16::16:

$karabas_otu.jpg

kızlar ot bu özellikle böyle çiçekli olanından alın..
yapılışı;cezveye 1 buçuk su bardağı kadar suyu koyun (piştiğinde 1 bardak suya denk geliyor) sonra içerisine çiçeklerinden (6-7-8) tane kadar atıp kaynatın(renk olarak koyu bi sarı hal alacak piştiğinde) sonra ocağı kapatın ılınıncaya kadar bekleyin süzüp,tadı çok kötü ama yinede dayanın içerisine bal yada şeker KATMADAN için,ben soğuyunca 1 kerede dikerdim.. kahvaltıdan hemen sonra içmenizi tavsiyeederim (ben kahvaltıyı hazırlarken kaynatıp kahvaltı ederkende soğumaya bırakıyorum ki arada zaman olmasın ve sigaradan önce içeyim) size öle bi his verecek ki sanki sigarayı az önce söndürdünüz..

kızlar merhaba benimde sigara problemim var üstelik 4+1 günlük hamileyim bu gün sabah sigaram bitmişti artık içmiycem dedim ama şuan tekrar sigara alıp geldim :( hamileliğin vermiş olduğu sıkıntıyla sürekli ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum bu otun bebeğe zararı olurmu acaba bi fikriniz varmı bendemi içsem

kızlar merhaba benimde sigara problemim var üstelik 4+1 günlük hamileyim bu gün sabah sigaram bitmişti artık içmiycem dedim ama şuan tekrar sigara alıp geldim :( hamileliğin vermiş olduğu sıkıntıyla sürekli ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum bu otun bebeğe zararı olurmu acaba bi fikriniz varmı bendemi içsem

sen içme cnm bildiğim kadarı ile hamilelerde zararlı.. sen iradeli kullanarak içmemeye çalış :34::34:

benim gibi bi tiryaki için okadar zorki akupunktur düşünüyorum bu konuda bişey duydunuzmu hiç etkili oluyo muymuş

benim fikrim beğinde bitirmeden hiçbirşeyin fayda etmeyeceği.. ben buna inanıyorum.. canım hamilesin bak bebeğini düşün onu kucağına alacağın ginlerini düşün ve içmemeye çalış bi ark. hamileliğinde içmişti bırakamamıştı şimdi kızı 5 yaşında ve astım hastası çokkk pişman işten geçmiş ama kızımın yüzüne bakamıyorum vicdan azabından der hep o yüzden içme ahh bende akıl veriyorumda bide kendim bırakabilsem :2::2:

arkadaslar sıze allen car videosunu izlemeyi mutlaka tavsıye edıyorum 66 dk suruyor dıkatınızı toplayarak izleyin cok etkili vıdeonun sonunda son sıgaranızı ıçmiş ve sigaradan kurtulmuş olucaksınız ve bana tesekkur edeceksınız google yazın ve izleyin=0)

İçmemeye çalış canım ya...Şimdi biz de içiyoruz,biliyorum,yazması kolay buradan diyeceksin ama.Ben bizzat şahidim bir komşuma,bırakmadı,hamileliği boyunca devamlı içti.Doktor çok uyarmış ama günde 5 tane filan içmişti en az dayanamıyorum diye.Kendisi epey kilo almasına rağmen bebeğe yaramamış hiç,kilosu çok düşük doğum yaptı.İlk doğduğu zaman bağışıklık sistemi sorunları oldu bebekte,uzun vadede de solunum yolu problemleri.Hani içersem Allah korusun, zayıf,çelimsiz bir bebeğim olabilir,içmeyeyim böyle tontiş,yumuk yumuk bir bebeğim olsun inşallah diye düşünmeye çalış :) Belki işe yarar.

Back