Kötü alışkanlık sigara,sigarayı bırakmak için yol arkadaşları arıyorum.

kızlar duyarlılığınız için teşekkür ederim dün sağdece şöyle bişey yapa bildim az sigara içtim ama çoğunu ağzıma dumanı doldurup içime çekmeden geri üfledim çoğu bu şekilde gitti mutlaka bu şekildede zararlıdırda ben en aza indirmeye çalışıyorum bu gün 1 tane sigaram var birazdan içicem akşama kadar almıycam bakalım dayanacak mıyım :) bu günü atlatırsam kızlar ne mutlu bana heralde yarında içmem kızlar umarım sizde bırakırsınız hayatımın 15 yılını bu zıkkım yemiş dahada yesin istemiyorum

Merhabalar,

Bende şu saat itibariyle 5 gündür sigarayı bıraktım.Şimdilik bi sorun yaşamıyorum bi dün akşam çok içesim geldi sıkılmıştım ama tuttum kendimi.
Aslında sigara beni güzelliğim açısından rahatsız etmeye başlamıştı yanaklarımda nerdeyse bir aydır kırmızılıklar çıktı geçmiyo farkettim ki hani sigaar içen yüzü varya dudak kenarım hafif kırışıyo gibi canım sıkıldı göünce

5 gün önce ağır bi grip olmuştum 2 gün zaten hiç içemedim fırsat bu fırsat hem yanağımdaki alerji gibi kızarıklar hemde dudak kenarıma taktığımdan bırakmaya karar verdim.

Arkadaşlar gerçekten vücudum daha nemli,çok güzel nefes alıyorum sesim bile eskiden boğuk gibiydi bi canlı çıkıyo ses tellerim düzelmiş gibi.İnşallah burda destek verir birbirimize kurtuluruz....

negüzel yazmışsın cnm..dediklerin doğru nefes alıp vermen değişiyor daha enerjik oluyorsun benim saçlarım bile uzamaya başlamıştı bıraktığımda cildim pürüzsüzleşti... içme canın istediğinde yat uyu paket alma bi dönem sigara içenlerden uzak dur... bende böle bırakmıştım 10 gün istiyo insan sonra alışılıyooo zaten çoğumuzun nikotinle işi yok el ve dudak alışkanlığı allah bırakmak isteyen herkese nasip etsin bende bayaa azalttım ama henüz tam olarak kesemedim inş. en kısa zamanda bende bırakırımm

Aynen canım el ve dudak alışkanlığı bencede.Gerçekten enerjim arttı sabah işe gitmeden evde bazen 1 bazen 2 sigara içiyordum hemde aç karnına meğer vakit kaybediyomuşum sigara keyfi yapıcam diye....
Bence azaltara bırakılmıyo onu çok denedim sigara içenlerden resmen kaçıyorum:) bu ara sigara içmeyenlerle takılıyorum aklıma gelince evde temizlik yapıyorum öyle oyalanıyorum işte...
Gözlerimin parladığını vücudumun daha yumuşak olduğunu görüyorum pis koku yok telefonda dün bi arkadaşım sesin ne kadar net canlı geliyo dedi:)
Canım sigara istediğinde içmiyorum 1 tane içsem başa döneceğim.
Hadi sende bırak tamamen güzelliğimiz için gerçekten farkediyo.
Ben ki sigara içmeyi severdim hiç bırakmayı düşünmezdim gayette dayanılıyo çokta bişey değilmiş. Biraz sigara içenlerden uzak durmak,bol su içmek egzersiz yapmakla hatta ders çalışmakla kafamızı başka şeylerle meşgul etmeliyiz.....

Şu daha önce denedim dediğim yöntemle bir kez daha deniycem arkadaşlar.Cilt sağlığı açısından yazılanlara kesinlikle katılıyorum.Nikotin ciltte lekelenme,sararma ve mimik kırşıklığı yapıyor.Tamamen bırakıldığında bir ay içinde görülen değişime inanamazsınız.Cilt aydınlanıp parlıyor resmen.Daha önce bıraktığımda bizzat şahit olmuştum.

bende şuan denemeler içerisindeyim kafamda bi tarih belirledim o tarihe kadar sanırım bırakamıycam 2-3 haftam kaldı her sigara yakışta ben bırakıcam az kaldı diyorum gerçi bırakacağımın stresinide yaşıyorum buda bazen çok içmemi sağlıyo ama kararlıyım bırakıcam...böle bırakan ark. yorumlarını görünce de çok iyi oluyo benim için öle güzel şeyler yazıyorsun ki iple çekiyorum belirlediğim tarihiii

bende bırakmak istiyorum sigarayı....
ama işte o alışkanlık yokmu((((

20yaşımda başlamıştım sigaraya; yaklaşık 8sene olucak ben sigara içeli((

bi ara tam 8ay bıraktım, bir nefes bile çekmedim o süre içinde.....
8ay sonra birden bire tekrar başladım ama....

bende bırakmak değilde azaltabilirim şuan için.....

hatta hadi şimdi başlayım denemeye......
günde 5taneden fazla içmemeye çalışcam artık, bakalım kaç gün götürebilicem....
akşamdan akşama olsun benim 1günüm....
şuan ilk günümü sürüyorum artık)))) start verdim artık şuan:)))
gelişmeleri yazarım yine....
bozarsamda söylerim ama, çünkü kötü alışkanlık bu, kolay bı durum değil malesef(

Arkadaşlar merhaba,

daha önce birçok yöntem denedim sigarayı bırakmak için ancak başarılı olamadım. 15 yıldır içiyorum sigarayı. Çok iyi bildiğim bir şey var, azaltmak sigarayı bıraktırmıyor, çevrenin öğütleri tam tersi tepki yaratıyor, kanser olacaksın , kalp krizinden gideceksin .. vs. bunları duydukça bir sigara daha yaktım hep. BİZ BAĞIMLIYIZ , NİKOTİN BAĞIMLISI.... bunu kabullenelim ilk önce, gerçekten bırakmak istiyorsanız , ALLEN CARR ın videosunu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Daha önce üstün körü göz atmış olabilirsiniz ancak gerçekten bırakmak istiyorsanız lütfen korkmayın, Oturun 1 saatinizi ayırın ve videoyu baştan sona çok dikkatli bir şekilde izleyin, kalkmayın dikkatinizi de dağıtmayın. Ve en önemlisi KORKMAYIN , ben daha önce 1,5 yıl önce öylesine göz attım ancak korku ile yaklaşıp dikkatimi veremedim izlediklerime , 1-2 ay tek tük sigara ile idare ettim ama tekrar başladım, 1 ay önce kesin karar verdim ve videoyu izledim tekrar baştan sona, sigarayı bıraktım.. . Bunu bir eksiklik olarak değil zafer olarak ve hayatımızdaki en önemli dönüm noktası olarak görelim. Lütfen izleyin, hatta bırakmak istiyorsanız yalvarırım izleyin çok önemli inanın. Size çok yardımcı olacaktır emin olun,

Sigarasız dumansız nikotinsiz temiz bir hayat diliyorum hepimize....

Şimdi,bu gece izlemeye başlıyorum.Paketi de yeni almıştım yahu,nasıl bakıyor bana :) İnşaallah işe yarar.

2gündür iyi gidiyorum bakalım:))
hiç 5i geçmedim henüz....
ilk günde hiç içmedim.

sigarayı bırakamasamda; azaltmamda mantıklı değilmi kızlar??
günde 10tane içmek yerine 5tane içmek daha iyi olsa gerek....

Elimde sigara bu konuyu okumakta pek hoş olmadı ama son sigaram diyorum buna neyse :) Bende bırakmaya çok çalıştım 15 senedr içiyorum laneti çok denedim bırakmayı ama olmadı sabah bi fırsat sitesinde mora tedavi fırsatı vs okudum bide onu denyeceğim. Yarın sigara almamaya çalışacağım içmemeye gayret edeceğim herdefasında girişimim başarısızlıkla sonuçlanıyor ama olsun belki budefa iradem daha kuvvetli olur.

Konuya bırakmayı deneyeceğim birkez daha diye yazmıştım ama sinirlerim bozuk iradem yetmedi dayanamadım az önce winston light slim aldım ve yaktım bi tane en azından hem ligh hem slim diye kendimi avutuyorum ama biliyorum ki sadece avuttum yani içerken sonuçta yine başarısız oldum ve bırakamadım :/ Bırakabilen arkadaşları cidden tebrik ediyorum...

zararın neresinden dönersek kardır bence....
bence; hem light hem slim olması mutlaka farktır.
bende bakalım iyi gidiyorum; 5i aşmadım kaç günlerdir:)))
belki sigarayı bırakacağımız günlerde gelecektir.....
kim bilir...

kim bilir belki yarın; belki yarındanda yakın....

Sayısında pek değişmedi olmadı ama yarında günde 10 taneye düşürerek denemeye başlayacağım. Günde 30 tane içtiğime bakacak olursak 10-15 arası şimdilik iyi bi süre sonra biraz daha azaltmayı denerim bakalım hadi hakkımıza hayırlısı meyracım :)

inşaallah canım:)))
inşaallah birgün bizde bırakırız şu sigarayı....
bende çok şükür hiç bozmadım başladım başlayalı günlük 5taneyi:))
sanada kolay gelsin canım, gelişmeleri olumlu olumsuz farketmez bekliyorum senden:))
öpüyorum

Sigara ile ilgili baska bir konuya yazmıstım bunu ama buraya da yapıştırayım umarım yararı olur...

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayı bırakma kararı aldım ve üç gün içinde bıraktım. Sigara içen herkese de şiddetle tavsiye ediyorum. Günde 1 paketi geçerdi benim bağımlılığım ve şunu anladım tamamen kafada bitiyo ve nikotin bağımlılığı diye birşey yok arkadaşlar tamamen psikolojik el alışkanlığı vs vs ne derseniz işte

. Bırakırken kendıme bi yöntem geliştirdim sigarayı her yakıtımda içime çekmedim ağzımda tutup üfledim ve böylelikle tiksiniyorsun ve sigarayı sonuna kadar içemiyorsunda daha sonra ıkıncı üçüncü gün tek tek derken bıraktım ve sigara içenlerin yanında bulunmadım eşim kullanıyor mesela aynı odada oturmadım ya da sigara içenlerle hiçbir aktiviteye katılmadım, canım sıgara istediği zaman duşa girdim ayda dişlerimi fircaladım erken yattım vay kahve içmedim canım istemesin diye ki sigara içenler bu yaşadıklarımı eziyetmiş gibi gördüler beşik su an okuyanlar da öyle görecek :) ınanın değer iyikide bunları yapmışım su an sigara içenlere üzülüyorum herkesi bırakmaya davet edıyorum cok pislik bişey bırakınca ınsan cok mutlu oluyor ...🍀

Canım 2 günde 1-1.5 pakete düşürdüm ama arada artıyor arada düşüyor ama bazen tamamını içmeden södürüyorum. Aslında arkadaşımızın dediği gibi el dudak alışkanlığı çok fena nikotinden çok el vs alışkanlığım zorluyor beni Stres topu gşbş yumuş yumuş toplar oluyor acaba onlardan alıp el alışkanlığını mı yok etmeyi denesek napsak hatta bence deneylim en kısa zamanda alalım birer tane belki başarırız :) Kurtuluruz bu lanetten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…