• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü alışkanlık sigara,sigarayı bırakmak için yol arkadaşları arıyorum.

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
897
29
298
İstanbul
merhaba kızlar aslında bu konuyu açmakta geç bile kaldığımı düşünüyorum...sigarayı gerek bebek düşündüğüm gerekse zararlarından dolayı bırakmak istiyorum 10-15 yıl arası sigara triyakisiyim ve artık dur deme zamanı olduğuna inanıyorum,benim gibi bırakmak isteyenler artık kurtulmak içmemek isteyen arkadaşlar arıyorum.. gerek birbirimize destek olarak gerek birbirimizi hırslandırarak hadi gelin birlikte bırakalım.... :40::40::40::40:

ben tam 1 yıl içmemiştim çünkü artık bana zarar veriyordu korku+karabaşotu aslında çok etkili bi ot ama kafada da tamamen bırakmak gerekiyor tabiii şimdi elimde kalmadı o dönem içip bitirmiştim en kısa zamanda almayı düşünüyorum yeniden

Biraz önce buna benzer bir konu açmıştım ben de :) Daha önce kendi kendime birden bırakmıştım ve 3 sene içmedim.Fakat şimdi aynı iradeyi gösteremiyorum :( 2-3 aydır kaç kere denedim ama olmadı :(

Biraz önce buna benzer bir konu açmıştım ben de :) Daha önce kendi kendime birden bırakmıştım ve 3 sene içmedim.Fakat şimdi aynı iradeyi gösteremiyorum :( 2-3 aydır kaç kere denedim ama olmadı :(

ilki daha kolay oluyormuş bende onu çok iyi anladım 2. ye zorlanıyorum hep bugün yarın diyorum yada bi gün belirliyorum o gün geliyo yine bi bahane üretiyorum ilk bıraktığımda anında kesmiştim

Ben de 1 paket içiyorum :( Sinirlendiğim ya da üzüldüğüm zaman dayanamıyorum,bırakmaya çalışırken hep bu konuda zorlandım.

Ben ilk bıraktığımda dergiden okuduğum bir yöntemi uygulamıştım.Öncelikle bir gün belirleniyor,15 günden az ya da 2 aydan fazla bir süre olmamak şartıyla.Bu süreler dışında adapte olamıyormuş insan.O güne kadar normal içiliyor ama her sigara yakışta bırakacağım o gün geldiğinde diye telkin ediyorsun kendini.Bırakılacak günün bir gece öncesi kusana kadar içiyorsun :) Nikotin yüklemesi fazla olacağı için ilk birkaç gün vücut istemiyormuş diye.Gece yatmadan dişlerini fırçalıyorsun ve ertesi gün asla tabi :) Ben böyle bırakabilmiştim ama aynı yöntemi denedim,bu sefer irademe sahip olamıyorum :(

Back