• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü alışkanlığım

elvangunter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
1
0
1
24
Öncelikle hepinize selam 17 yaşındayım. Direk konuyu anlatacağım ergenliğimin zirvesinde bir kız olarak hormonlarımın tavan yapmasıyla bazı cinsel içerikli videolar izliyorum ve neden bilmiyorum anal sex bana çok cazip geliyor. İlk olarak merakımdan kayganlaştırıcılarla el ile kendimi tatmin ettim. İlk başta çok cazip gelse de sürekli bir hal aldı yapmadan duramıyorum hatta her an bunu düşünüyorum. Erkek arkadaşıma da bu konuyu açtım caz cuz yaptı dini açısı falan diye. Durum öyle bir hal aldıki bende durduramıyırum.Utanç duyuyorum ama çokta yapmak istiyorum. Makatımında genişlediğini hissediyorum bunları yaptığımdan dolayı. Kötü hissediyorum kendimi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir şeyler önerin

Daha yaratıcı orneklerle gel trollcugum.
Mesela beyzbol sopasiyla dene ve burada deneyimlerini anlat.

Hanımlar,
fake konu ve üyeliklerde sizden ricam konuya fake vb yazmayın, ayrıca şikayette bulunmadan fake yazdığınızda biz durumdan haberdar olamıyoruz, topiğe fake yazmak veya bizleri konulara etiketlemek yerine şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, etiketlemeleri çoğu zaman fark edemiyor gözden kaçırıyoruz, şikayet et butonuna basarsanız raporu diğer yöneticilerde görüyor, online olan yönetici gereken müdahaleyi yapıyor.

Back