Kötü alışkanlıklar, intihar düşüncesi...

ntihar etmeyi düşünüyorum ama arkamda bırakacağım insanların çekeceği acılara vicdanım el vermiyor
Mafyaya mı borclusun da (!)canından vazgeciyorsun kurtulmak icin? Diğer taraf dinlenme tesisimi ne bu istek?Yok bunaldım diyorsan psikolog ise yaramıyor demek mi kliniğe yatıp tedavi gör derim.Kumardan vazgeç canından değil .

kumardan vazgeçtim ama tekrarından korkuyorum.

Allahın yarabbim. Bu çocuklar niye böyle anlamıyorum. Sizin o zaman yapacağınız şey az az by borcu ödemek. Gerekirse ekstra işte çalışın. Merak etmeyin borç ödenir yeter ki bir daha oynamayın istikrarlı olun

mağazacıyım ekstra işe vaktim yok ama bir şekilde halledicem mecbur

İnternete erişebileceğin herşeyi çıkar hayatından. Kartlarını internet üzerinden kullanıma kapat, tedavini yarım birakma,150bin çok büyük bir para değil ailenle de yaşıyorsan giderin çok yoktur ,mesleğin ne ?

Şimdi 100 bine telefon alınıyor,bir telefon kadar değerin yok mu ? Kendine gel silkelen bir daha da kumara bulaşma.Heyecanı seni cezbediyor farkındayım ama o anlık bir adrenalin sonrası geçiyor..Umarım kurtulursun,ben inanıyorum sana.Bir telefon kadar değerin yok mu ? Ödenmeyecek borç mu sence ?

Teşekkür ederim ama beni kimse sevmiyor ben sevilmeye layık değilim
Neden sevilmeye layik görmüyorsun?
Her tencerenin bir kapaği var .
Bence paralari kumara yatirmak yerine kendine harca ,gerekiyorsa estetik ol .
Bende kendimi hiç sevmedim ilk olarak annemiz bizi sevmediği için .
Sonra kendimde değişikler yapmayi bile çekindim:
Dedikodu konusu olurum diye
Ailem karşi çıkar diye
Kendime para harcamayı değer görmediğim için .
Keşke şimdi tekrar 30 yaşinda olsam ,kimseyi dinlemem annemi babami bile .
Inan bana benzer psikolojik durumlarda olmuş biri olarak yaziyorum.
Kendini değiştir herşey değişecek .
Bakim yaptir ,esretik yaptir ,kilo ver ,sosyalleş kurslara yazil ,dansa git ,tiyatroya git

Ben kendimi bi çöp kadar bile değerli görmüyorum ki

Estetikte yaptırdım zamanında. Hayata dair hiçbir zevkim yok. Kendimi sevmiyorum, beğenmiyorum çünkü hiç değerli hissetmedim

Satış danışmanıyım
Tamam sen internete girebilecegin herşeyi hayatından çıkar ,tuşlu telefon gibi maaşın yatar yatmaz 3/2 sini borca yatır zaten aile evindesin evden işe olacak bir süre 6-7ayda bitirirsin borcu. Sonra da güzel bir diyetisyen ve spor salonuyla anlasirsin bir de bakıma gidersin oh mis.

işe girsene yani bi yerden başlaman lazım

bazı şeylerle tek başımıza başedemeyebiliriz. bende çok zorlu bir süreçten geçiyorum bazen ağlayarak ölmek istediğimi söylüyorum. ama bu kadar kolay değil ya. olmamalı da. güzel şeyler de olacak bence. ailenize söyleyin size destek olsun psikolojinizi düzeltin psikoloğa gitmeye devam edin. daha farklı şeylere yönelin ama intiharı düşünmeyin.

Mutluluğu dışarıda arayanlar, biraz da kırılgansa hemen intiharı düşünüyor maalesef.

Ayrıca intihar ederek sadece bedeninden kurtulursun. Aslolan ruh varlığın. Yani şuurun bu düşüncelerle orada da devam ediyor ve bu ızdırap kaldırılacak gibi değil.

Şimdi dışardayım. İlk müsait anımda sana kendini rahatlatman için bazı videolar atıcam. Biz çok çok güçlü varlıklarız. Sen, düşündüğün ve hissettiğin kişi kesinlikle değilsin.

Teşekkürmederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…