Kota damlayan 1 damla çamaşır suyu lekesine bir çare var mı :(

tabii saçmalık kasıtlı bence mesela kolonya koyabilirdi niye koymamış şahsen aklıma gelmez benim çamaşır suyu

benim anladığım kadarıyla parfüm mavinin, yengesi izinsiz kullanmış oda bittiği belli olmasın diye içine çamaşır suyu koymuş.eğer öyleyse bunu mavinin koyması gerekirdi çamaşır suyunu.yenge niye koyuyo

parfüm yengenin, ve komidin de yengeye ait. yoksa neden başkasının parfüm şişesine çamaşır suyu doldursun ki.

yine de yengenin yaptığını tasvip etmiyoruz tabi sempatiksalakcinni

CADIARZUyenge her şartlarda suçlu git parfümlü kolonya koy içine yada hiç bişey koyma at şişeyi sorarlarsa parfümüm yeni bitti başka yok desin canım.

benim anladığım kadarıyla parfüm mavinin, yengesi izinsiz kullanmış oda bittiği belli olmasın diye içine çamaşır suyu koymuş.eğer öyleyse bunu mavinin koyması gerekirdi çamaşır suyunu.yenge niye koyuyo

Parfüm benim değildi kuzum yengemin parfümüydü...

Aynanın önüne koymuş .Aynanın önünde ortada cam şişede parfüm sandığım çamaşır suyu :umursamaz: iki yanında da biblo vardı.

Bunu sıkan bir başkası da olabilirdi.

Ben o an görümcesi olan anneme kasıt olduğunu sandım.Annem banyodan çıkmıştı .Ben de diş fırçalamak amacıyla girmiştim banyoya bir baktım şık bir şişede parfüm .

Sıkayım şundan azıcık dedim.Sıkmaz olaydım :umursamaz:

banada kasıtlı geldi aklı başında insanın yapacağı şey değil bu.

parfümünü izinsiz kullananların gözünü mü çıkarmak istiyo yani, ağır bi intikamsempatiksalakcinni

içinde parfüm varmış gibi görünsün bahaneside pek yalan kaçmış bi yalan bencekaydirigubbakcemile3

Evet su koyabilirdi hiç yoktan iyidir yani..

Dayım baya azarlamıştı zaten o an yengemi neymiş lavabo felan yıkarken kirlenen yerlere sıkıyormuş sonra ovmadan duruluyormuş.

Hem görünüş açısından da aynanın önünde durmasını tercih etmişmiş :umursamaz:

Benim bluzuma sıçramıştı.

Yengem parfüm şişesine çamaşır suyu koymuş,onu da aynanın önüne koymuş .

Ben de hiç koklamadan direk sıktım gömleğime :umursamaz:

Gömleğim kahverengiydi.Ojeyle kapattım lekeleri hiç de belli olmadı.

Kalem de iyi fikir vereliniortak

senin yenge de orijinalmiş valla. Dikkat et, aynı zihniyetsiz limomata şişesine de çamaşır suyu koyup buzdolabına koyabilir :)

Back