Kota damlayan 1 damla çamaşır suyu lekesine bir çare var mı :(

kot boyasıda olur
bide ütüyle baskı yapılan şekilli desenlerden de olur
kendi kafana göre model uydurursun canını sıkmaya değmezz cnm yaa

benimde aynısı olmuştu,kotumun rengine uygun tükenmez kalemle boyuyordum.yıkanınca biraz çıkıyordu tükenmez kalemin rengi ama yine sürüyordum....

benim en sevdiğim kot pantolonu ma da japon yapıştırıcı damlamıştı. O kısım biraz beyazlamıştı, mavi bir kalemle boyadım.Tamamen yok olmadı ama eskisi kadar da dikkat çekmiyor a.s

Benim bluzuma sıçramıştı.

Yengem parfüm şişesine çamaşır suyu koymuş,onu da aynanın önüne koymuş .

Ben de hiç koklamadan direk sıktım gömleğime :umursamaz:

Gömleğim kahverengiydi.Ojeyle kapattım lekeleri hiç de belli olmadı.

Kalem de iyi fikir vereliniortak

Benim bluzuma sıçramıştı.

Yengem parfüm şişesine çamaşır suyu koymuş,onu da aynanın önüne koymuş .

Ben de hiç koklamadan direk sıktım gömleğime :umursamaz:

Gömleğim kahverengiydi.Ojeyle kapattım lekeleri hiç de belli olmadı.

Kalem de iyi fikir vereliniortak

ee şakamıydı bu? parfüm şişesi içine çamaşır suyu nasıl ya :S ya gözünüze gelseydi :S

ee şakamıydı bu? parfüm şişesi içine çamaşır suyu nasıl ya :S ya gözünüze gelseydi :S

Şaka değil malesef...

Sonradan yengeme çok kızdım tabiki.

Dedim madem içinde parfüm yok neden koyuyorsun aynanın önüne dedim,kusura bakma felan dedi ama iş işten geçmiş oldu tabiki..İçinde parfüm varmış gibi gözüksün diye koymuş :umursamaz:
Benim gibi sıkan olursa napacaksın dedim birinin ağzına felan kaçsa daha mı iyi dedim.
Kaldırdım aynanın önünden.
Dayım da çok kızmıştı yengeme onu oraya koyduğu için...

Allahtan yüzüme gözüme sıçramadı dediğin gibi.

yav parfüm şişesine çamaşır suyu ne alaka ya madem dolu görünsün istiyo(ne diye istiyo anlamadım)sadece su koysaydı

Yırtık kot modası var.Yok kotumu yıtmam dıyorsanız yamalı kot modası var.aklinialirimsmileBaşka bir kottan yama yaparak birkaç yere hem lekeden kurtulursunuz ,hem de modaya uymuş olursunuz.aklinialirimsmile

yav parfüm şişesine çamaşır suyu ne alaka ya madem dolu görünsün istiyo(ne diye istiyo anlamadım)sadece su koysaydı

yaaani. ölsem aklıma gelmez çamaşır suyu. günahını almıyım da kasıt var gibi geldi, çok şaşırdım.

Parfümünü izinsiz kullananlara sinir oluyordur belki.aklinialirimsmile
Neden kasıtlı olsun ki?..CADIARZU

benim anladığım kadarıyla parfüm mavinin, yengesi izinsiz kullanmış oda bittiği belli olmasın diye içine çamaşır suyu koymuş.eğer öyleyse bunu mavinin koyması gerekirdi çamaşır suyunu.yenge niye koyuyo

parfümünü izinsiz kullananların gözünü mü çıkarmak istiyo yani, ağır bi intikamsempatiksalakcinni

içinde parfüm varmış gibi görünsün bahaneside pek yalan kaçmış bi yalan bencekaydirigubbakcemile3

Back