- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
- Konu Sahibi Anaymbenana
Kızlar eşim yeni aldığı kot pantolona zeytinyağı dökmüş bulaşık sabunu döküp makineye attım ama çıkmadı..ne yapsam çıkar.. şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulaşık deterjanını döküp 4 5 saat bekletecektin kesin çıkardıKızlar eşim yeni aldığı kot pantolona zeytinyağı dökmüş bulaşık sabunu döküp makineye attım ama çıkmadı..ne yapsam çıkar.. şimdiden teşekkürler
Tüh geçti o zamanSuu degdikten sonra cikmiyor.
Aklinizda olsun
Bulasik detarjanini doktukten sonra iyice citileyip oyle makineye atmaniz lazim
Ayakkabısına da dökülmüş ona yağ çözücü sıkıp yıkadım bakalım onda geçerse pantolona da deneyimYağ dökülen yere tuz döküyordum ben. Kimyasal olarak nasıl yağa etki ediyor bilmem. Sonra da bulaşık deterjanıyla yıkıyorum. Popüler bulaşık deterjam tableti varsa onu deneyin. Yağ çözücü sıksanız rengi atar mı bilemem. Görünmeyen bir kısımda deneyin.
Çıkmadı Maalesef.. geldiğinde de kurumuştu belki o yüzden oldu bilmiyorumBulaşık deterjanı döküp makinaya attığımda çıkıyordu ama bilemedim
Benim bulaşık deterjanı ile 1 gün bekledi öyle attım ama çıkmadıBulaşık deterjanını döküp 4 5 saat bekletecektin kesin çıkardı
Artık çıkmaz. Çok dengesiz değilse dağılımı yama yaptırabilirsiniz.
Mesela bu ilk sıradakiler ütüyle yapışıyormuş.
yama
Ben bulaşık sabunu döküp tuz serpmistim kendini kiyafetlerimdeki yağ lekeleri bu şekilde çıkıyordu ama pantolonundan çıkmadıKesinlikle tuz yag lekesini aliyor ama siz makineye atmissiniz gecirir mi artik bilmem
Yarın birde o şekilde deneyim teşekkür ederimMakineye atmadan önce yağ sökücü sıkıyorum sprey şişeden. Yıkanınca çıkıyor benimkiler.
Öyle ahım şahım bir marka da değil, Güldal yani:)
Valla bugüne kadar hiç çıkaramadığım yağ lekesi olmamıştıBenim bulaşık deterjanı ile 1 gün bekledi öyle attım ama çıkmadı
Kastedilen oksi olanı. Gerçek çamaşır suyu kullanırlar da renkler de nanay olur.Asperox sarı deneyin birde bingo mavi şişe renkliler için çamaşır suyu
Vanish oxi action kullaniyorum ben, pembe sivi olandan. Beklemis olsa dahi cikariyor.Kızlar eşim yeni aldığı kot pantolona zeytinyağı dökmüş bulaşık sabunu döküp makineye attım ama çıkmadı..ne yapsam çıkar.. şimdiden teşekkürler
Asperoxu ayakkabıya denedim kuruyunca belli olur çıkıp çıkmadığı..eğer çıkarsa pantolona da deneyeceğimAsperox sarı deneyin birde bingo mavi şişe renkliler için çamaşır suyu