How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kot arıyorum

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
212
373
İstanbul
kızlar uygun fiyata kot pantolon arıyorum. Boyum 172 kilom 58.
27-28 bedenler oluyor tabi her kotun kalıbı farklı. Hem salaş hemde streç kota ihtiyacım var

27-28 bedenler oluyor tabi her kotun kalıbı farklı. Hem salaş hemde streç kota ihtiyacım var

$IMG_0697.jpg $IMG_0695.jpg
$IMG_0694.jpg $IMG_0693.jpg
$IMG_0696.jpg $IMG_0698.jpg

canım bende bunlar var
arkalı önlü fotoğraflarını yükledim
sırayla 27/32, 28/32, 29/32
boyum 1,70 canım fikir olması açısından ona göre düşünebilirsin,

çiçek taşlı olanın yanındaki kot ve hemen altındaki kot ikisi ne kadar canım

canım konuma bakarsan tanesini 17,5 tan yazmıştım ancak taşınıyorum elden çıkarmak istediğimden ikisi 25 olsun :34:

canım konuma bakarsan tanesini 17,5 tan yazmıştım ancak taşınıyorum elden çıkarmak istediğimden ikisi 25 olsun :34:

çiçeklinin yanındaki kot için bana bişeyler yap, sadece onun bedeni olur gibi, alttaki biraz daha büyük duruyor resimlerde. Sadece çiçeklinin yanındakini istiyorum onun arkası nasıl duruyor. rica etsem çekermisin

çiçeklinin yanındaki kot için bana bişeyler yap, sadece onun bedeni olur gibi, alttaki biraz daha büyük duruyor resimlerde. Sadece çiçeklinin yanındakini istiyorum onun arkası nasıl duruyor. rica etsem çekermisin

canım yukarda biraz karışık çıkmış, iyice incelemen için şimdi yeniden yüklüyorum

Eki Görüntüle 986272 Eki Görüntüle 986273 canım bu 27/32

Eki Görüntüle 986275 Eki Görüntüle 986276 canım bu 28/34 dü boyunu 28/32 olacak şekilde kısalttımıştım

Eki Görüntüle 986278 Eki Görüntüle 986279 buda 29/32

canım yukarda biraz karışık çıkmış, iyice incelemen için şimdi yeniden yüklüyorum

Eki Görüntüle 986272 Eki Görüntüle 986273 canım bu 27/32

Eki Görüntüle 986275 Eki Görüntüle 986276 canım bu 28/34 dü boyunu 28/32 olacak şekilde kısalttımıştım

Eki Görüntüle 986278 Eki Görüntüle 986279 buda 29/32

canım, arkası düğmeli sevmiyorum ama senin konundayım çok beğendiğim şeyler çıktı. Sıkı indirim istiycem senden haberin ola, konundayım hemen beğendiklerimi yazıyorum

canım, arkası düğmeli sevmiyorum ama senin konundayım çok beğendiğim şeyler çıktı. Sıkı indirim istiycem senden haberin ola, konundayım hemen beğendiklerimi yazıyorum

tamam canım bekliyorum :16:

Canim slm ben nilay ilker den 2 tane kot almistim cik begenerek aldim ama bana dar geldi. Sana olu ben boy 172 kilo 63 um. Aksama kadar beklersen foto atarim buraya bakarsin. Birde yanina hediye kot gonderdi knu da ginderirim aldigim fiyata sana iletirim

Canim slm ben nilay ilker den 2 tane kot almistim cik begenerek aldim ama bana dar geldi. Sana olu ben boy 172 kilo 63 um. Aksama kadar beklersen foto atarim buraya bakarsin. Birde yanina hediye kot gonderdi knu da ginderirim aldigim fiyata sana iletirim

fiyatları ne kadar canım. Zaten burası batırdı beni :9::9::9:
ama şuana kadar alıpda memmun kalmadığım kimse olmadı, herkese tekrar teşekkür ederim

Mrb bende biri ipekyol diğeri atrataviriıus marka biri siyah biri mavi kaliteli iki kot var ben 175 boyundayım ve 62 kiloyum şu an bana dar geliyor ikisini size 20 liraya vereyim kaliteli ve çok az kullanıldı hatta ipeyol birkaç kez... Mail adresini yazarsan mail atayım

Mrb bende biri ipekyol diğeri atrataviriıus marka biri siyah biri mavi kaliteli iki kot var ben 175 boyundayım ve 62 kiloyum şu an bana dar geliyor ikisini size 20 liraya vereyim kaliteli ve çok az kullanıldı hatta ipeyol birkaç kez... Mail adresini yazarsan mail atayım

canım yazdım özeline, çok merak ettim :27:

Koyu mavi olan ipekyol siyah olan strativarious

Iki pantilon 15 tl 3. Hediye

bekliyorum sendende canım malum her gelen olmıycak. İlerde değerlendirmek üzere 3-4 tane almak istiyorum. İçlerinden birine aşık olurum kesin ama diğerleride hemen takıp çıkmalık olsun istiyorum. Kurumsal bir firmada çalışıyorum kot yasak burda ama hafta sonlarıda kot giymekden hoşlanıyorum. Ya şık eşortman yada kot istiyorum o yüzden.

Back