- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Teşekkür ediyorum canım aklımda bulunsunKargodan gelenleride bitirdiginizde size önerrebilicegim bir kitap tavsiye ediyim ozaman, bir yandan okuyorum hatta Eki Görüntüle 2743976
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum canım aklımda bulunsunKargodan gelenleride bitirdiginizde size önerrebilicegim bir kitap tavsiye ediyim ozaman, bir yandan okuyorum hatta Eki Görüntüle 2743976
Mantıklı ordan ukranyaya geceriz orada pasaportsuzdu sanirimKaradeniz’e gitmişken Gürcistan’a gidin bari pasaportsuz üstelik
Insallah hepsi teker teker olur hepsinin sevincini yasarsınİstanbul'dan kaçmak ve memleketime yerleşmek istiyorum .
2021 de hamile kalmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum.
Kapanmak ve namaza başlamak istiyorum .
Daha sağlıklı dingin ve mutlu bir hayat istiyorum .
Sen nereyi istiyosun ben sanırım kuzey ışıklarına taktım finlandiye İsviçre filanHayal kurmak bile guzel ülke olarak ilk nereye gideriiz
Evet pasaporrtsuz .Mantıklı ordan ukranyaya geceriz orada pasaportsuzdu sanirim
Evet pasaporrtsuz .
Iskandinav ülkelerin hepsi ozaman ❄ karlı soguk havada birde sarap açarızSen nereyi istiyosun ben sanırım kuzey ışıklarına taktım finlandiye İsviçre filan
Şeftali şarabı olsun mi ya kimse benimle onu içmiyor noooluuuurIskandinav ülkelerin hepsi ozaman ❄ karlı soguk havada birde sarap açarız
Olsuun tabii, bende ilk defa şeftalili icmis olurum hemŞeftali şarabı olsun mi ya kimse benimle onu içmiyor noooluuuur
İnanmazsin az evvel rastladım bu gorsele
Geyikte görürsek vururuz kırbacı d..tumuzz donmazsa tabi
Evren bizimle oyun oynuyor deseneİnanmazsin az evvel rastladım bu gorsele
Cıngıılbeel sarkisi söyleriz filmlerdeki gibiGeyikte görürsek vururuz kırbacı d..tumuzz donmazsa tabi
Hayal ettiginiz güzel olan herşeyi allah kaderinize yazsınBir hayalim var, bu saatte hala uyumamanın sebebi. Çaba bizden takdir Allahtan.
insallahInşallah sabrinizin karsiligin allah mucize ile vericektir
Amin ,inşalalh.Insallah hepsi teker teker olur hepsinin sevincini yasarsın
Bencede öyle son işimden evlilik sebebiyle ayrıldım bu pandemide iş bulamazsın dedilerdide bende ben evlenecem diyip bıraktım çünkü başka şehirdeydi bakalım inşallah buluruz :)Suanda ortak bir hayalimiz varmış sizinle bende ayni durumdayim amma ve lakin pandemide biraz zor gibi yinede kismetiniz açık olsun