- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
Kızlar merhaba koşu bandında en sağlıklı olarak ve hızlı kilo verme olarak günde kaç saat yuruyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz bilgisi olan var mi? Vede kaç kilo verdiniz yazar mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılasmada önemli bence çünkü göbek sarkıyor basenler desen oda fena neyse günlük kaç saat yapıyordunKoşu bandı ben kullanıyorum çok kilo verme odaklı değil bence sıkılaşma ve kas yapmayı sağlıyor ama. deneyin tabi denemeyin demiyorum yürüyüşte sıkılaşma sağlıyor bende kilo verme değil.
Konu başlığını komşu bandıyla zayıflayan var mı diye okudum
Sıkılasmada önemli bence çünkü göbek sarkıyor basenler desen oda fena neyse günlük kaç saat yapıyordun
merhabalar ben yaklaşık 5 ayda koşu bandında yürüyerek ve koşarak 6 kilo verdim. Maksimum yarım saatte hem yürüme hem koşuyu bitirirdim. ancak sıkılaşma için muhakkak ağırlık çalışmalısınız.Kızlar merhaba koşu bandında en sağlıklı olarak ve hızlı kilo verme olarak günde kaç saat yuruyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz bilgisi olan var mi? Vede kaç kilo verdiniz yazar mısınız?
Zaten kilo verme yediklerinle kaloriyle alakalıdır.Sadece egzersiz kilo verdirmezKoşu bandı ben kullanıyorum çok kilo verme odaklı değil bence sıkılaşma ve kas yapmayı sağlıyor ama. deneyin tabi denemeyin demiyorum yürüyüşte sıkılaşma sağlıyor bende kilo verme değil.
14 gündür koşu bandıyla günde 1 saat yürüyorum, diyet yapıyorum, 2.5 lt su içiyorum 1 gr vermedim.