Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım hoşgeldin ne zamandır yürümeye başladın kilon ne bunları yazarsan takibin kolay olur. bu arada bugün 5.1 de 35 dk yürüdüm sabahtan bu yana 1 litre su içtim
Selam benim koşu bandim yok ama kondisyon bisikletim var katilabilir miyim arkadaş olunca motivasyon oluyor ben sabahlari erken kalkıp yapicam ancak çocuk var da en uygun zaman bu
tabiki katılabilirsin. yalnız şunu belirtmeden geçemiycem ben basenlerimden dolayı kondisyon bisikleti almıştım basenlerim hepten büyüdü. bence dikkat et ölçülerini al kullandıktan sonra ara ara takibini yap. Bu arada ben bugün 40 dk 5.5 hızda yürüdüm. suyum çıktı resmen
Mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. Bende 2 hafta oldu yürüyüş yapmaya başlayalı ama çok düzenli değildi ve hiç kilo veremedim. Sağolsunlar eşim ve komşum çok güzel köstek oluyorlar. Daha 2 hafta olmuş başlayalı boş ver kaç gündür yürüyorsun veremedin diyorlar. Motive olmaya ihtiyacım var. Bugün 6 hız ile 1 saat yürüdüm. Boyum 166 kilom en son 72 idi şimdi kaç bilmiyorum
Arkadaşlar ben de bugün sipariş verdim.yarın, öbür gün gelir muhtemelen. Dynamic Alpine Otomatik eğimli aldım. Kullanan var mı? İyidir inşallah. Gelsin hemen başlıycam ben de. Yazın kilo vereceğime kilo aldım
kızlar ben de varım hep beraber bırbırımızı tetıkleyıp kılo verebılırız... yarından ıtıbaren devamlı bıldırım yapalım...ne dersınız. herkes kılo ve boyunu ayrıca hedefını yazsın ve her hafta bır gun bırıncıyı belırleyelım ayrıca haftanın en çok yuruyenını de bulalım
Kızlar benimde bu aralar aklımdaki tek şey bu! koşu bandı almak ve kilo vermek... ama herkesin takıldığı kısımdayım; hangi marka? hangi ürün? vs bilemiyorum. hep araştıryorum, hep; "aman neyse dışarda yürürüm alıpta çamaşırlık yapanlar gibi olmuyum" şeklinde vazgeçiyorum. ama bu defa kararlıyım. başka türlü zayıflama şansım yok çünkü. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler