koşu bandında 9km yürüyüş

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
Arkadaşlar bu başlık koşu bandı olanlara hitap etmiyor sadece dışarıda da bunu uygulayabilirsiniz. petek dinçöz günde 9km yürüyerek 11 kilo vermiş. o yaptıysa bizde yaparız herhalde. ben bu akşam başlıyorum.

koşu bandında 6 hızla 1 satte 6 km yürüyebildiğime göre 1.5 saatte 9km yürürüm gibi geliyor bana.tv karşısında geçer gider zaman bence.bana katılırsanız hergün birlikte yürüyelim diyorum ne dersiniz?

ben başladım dün akşam.ama 9 km yapamadım sanırım zamanla arttırıcam ancak 5 km yürüyebildim. ama vazgeçmek yok hergün yürüyorum artık.

bende yeni aldım koşu bandı 1 haftadır yürüyorum ama sıkıcı geliyo artık korkuyorum bırakcam diye 1 saati bile tamamlayamıyorum genelde 45 dk 5.5 6 hızda yuruyorum arada koşuyorm 2 3 dk snra yurumeye dvm diyette yapıyorum hemde sıkı bi diyet ama olduğum yerde sayıyorum hala bide bırak 9u 6 km bile yapamadım daha genelde 3te kalıo cokmu az ya bide 6km yuruyorum demıssın cnm kaç kalori yakıosun kosu bandına gore 6kmde

yeni başlamışsın bence normal zamanla artar performansın.kaç kalori yaktıgıma hiç bakmadım çünkü bana doğru bilgi vermiyormuş gibi geliyor koşu bandı. eğer imkanın varsa tv karşısına koyarsan koşu bandını o zaman canın sıkılmaz. yada laptop varsa aç bir film yada izlediğin bir dizi ( ben yabancı dizileri izliyorum böyle) 2 bölüm izlesen baya bir yürümüş olursun. istersen katıl bana hergün yazalım buraya yürüdükçe?

kimsecikler uğramıyor bana ama ben yinede yazıyorum dün bir kerede değil ama sabah 4 akşam 5 km yürüdüm 9 kmyi tamamladım

arkadaslar bende yuruyus bandı alamk ıstıyorum ama hangı marka alacam ve ılk defa yuruyus bandı alıma dusutuu ve hıc bı bılgım de yok bana bu konuda yardımcı olursanız sevınıırm kızlar bende zayıflamak cok ınce olmak ıseyen ve bu topikte yer almak ısteyn bır bayanım yasım 30 bekarım artık bıktım kılılolu olmaktan gercı allh saglık versın herseyın bası saglık ama hıc bır kıyafet bulamıorum nefret eder oldum kendımden

bende hepsi buradadan almıştım güzel indirimler oluyor 750tl civarıydı diynamic marka yanında bisiklet hediyeliydi koşu bandının üstünde birde titreşim aleti var.

Harika... bir ay yurusem 270 km eder. Buna insan vucudu dayanabilirmi, bence petek dincoz olcu birimlerini karistirmis. Kosu bandinda yurudugunuz 9km deildir, sadece bantin sardigi mesafe ..disarida ben istinye bebek gidis donus yuruyorum 8 km dir, 2 saati buluyor.

Merhaba arkadaşlar, koşu bandımı bende yeni aldım ve yaklaşık bir aydır kullanıyorum.
10 gündür sabah ve akşam olmak üzere iki defa 6.5 hızında yürüyorum ve toplam 10 kilometreye tamamlıyorum.
bu mümkün olmayacak bişey değil. zayıflamak için almışsanız koşu bandını hakkını da vereceksiniz öyle değil mi
yaklaşık 2 hafta olacak yürüyüşlerime devam edeli ve 3.5 kilo verdim, tabi yanında 1200 kalorilik diyetle beraber
yapmak istemeyene bahane çoktur.

Son düzenleme:
Ben kosubandı cok sık kullanmıyorum (kurek cekıyorum)
Ama kosubandı kullandıgımda 100dk kullanıyorum zaten bant otomatık duruyor 100dkda.
1sa40dk yanı. cok da guzel yanı..
Arkadasın da soyledıgı gıbı tv karsısında saatler gecıyor, gun gelıyor ıkı dızı ızlenıyor da bı yuruyemez mı ınsan?!

Arkadaşım sen sağa sola bakmadan trafiğe takılmadan ve sabit 6 km hızında yapıyor musun ki bunu olmayacağını ileri sürebiliyorsun, çok komiksiniz arkadaşlar. siz koşu bandının ne işe yaradığını,nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz sanırım

Son düzenleme:

sınırlenme bu kadar.
Kullanmayan gunluk yuruyusu ıle kıyaslayabılır ve anlayamayabılır.
Sıkma canını:))

evet önemli olan yürüdüğümüz tempo ben sabitledim akşamları 5.5 hızda 5 km yürüyorum ama arttırıcam artık 12 kilo verdim böyle 2.5 ayda daha 4 kilo fazlam var bakalım onu veremiyorum işte onun için 6.5 km ye arttırmayı düşünüyorum.tabii diyette yaptım.

Ayy superr.. Bende suanda ikiz gebeyim:) dolayisiyla dikkat etsemde kilo aliyorum.. Subatta baslicam bende yuruyuslere ve zayiflicagima inaniyorum..1 saat sabah 1 saat aksam, kacabilsemm super olacak ama bakalim tabi

ben haftada 5 gün yürümeye başladım.. 6.5 hız 5.5 eğim ile bir saatte 470 kalori yaktım (arada 1-2 kostum) umarım işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…