koşu bandı üzerindeki titreşim aleti

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
arkadaşlar benim koşu bandımın üzerinde titreşim yapan alet var kemer gibi birşey diyebilirim böyle titretiyor falan.

böyle birşey kullanıp faydasını gören oldu mu ya da halen kullanan var mı merak ediyorum.öpüyorummm

merhaba, bende vardı ben bir kere kullandım acayip mide ağrısı yaptı.
doktora gittiğimde safra kesesi taşı olduğunu öğrendim. o titreşim taşı yerinden oynatmış ve ağrıya sebeb olmuş.
tabii hemen ameliyat oldum bu gidi aletleri kullanmadan önce dr kontrolunden geçilse iyi olur derim. şimdi sadece koşu bandını kullanıyorum :))

ben ara ara kullandım öyle bir sıkıntım olmadı ama bende kide merak işte ne bileyim elki selülite falan iyi geliyordur diye düşündüm ama.

bu arada çok geçmiş olsun

İyi ki o alet taşı düşürmü ki ameliyat olmuşsunuz... Erken teşhis...:)

İşten gelince direk omuzlara kullanıyorum ...

bende kullanıyorum yanlız yürüyüşten tüm sporlardan sonra dinlenmek amacıyla :) fark gördünmü derseniz keşke fark görebilecek kadar düzenli yapabilsem diyeceğim :)

ben sporu düzenli yapıyorum da titreşimi yapmıyorum.kullanıpta faydasını gören olmuşmudur acaba

ben unutuyorum hep onu aslında düzenli kullansam faydası olacak demek ki. dur ben bunu düzenli hale getireyim en iyisi :)

arkadaşlar merhaba ben koşu bandı almak istiyorum özellik olaraka nedir napmam gerek hangisi iyidir ortalama fiyat aralığı olarak nedir koşu bandı olanlar bana yardımcı olabilir mı acaba :KK43:

çalıştığım için malesef spor salonu uygun olmuyor vakit ayırmak ayrı dert maliyeti ayrı dert,birkaç ay gideceğim salona verceğim parayla en azından 2 yıl kullanma garantisi olan koşu bandını almak istiyorum canım...

çalıştığım için malesef spor salonu uygun olmuyor vakit ayırmak ayrı dert maliyeti ayrı dert,birkaç ay gideceğim salona verceğim parayla en azından 2 yıl kullanma garantisi olan koşu bandını almak istiyorum canım...

O zaman marka soylenıyor mu bilmiyorum. Voit al. Fanlı olanlarını tavsiye ederim. Hem kitap koymak için üstünde zımbırtı da var.

Ha almışken ıyı bir şey alayım dersen . Bilgisayar ekranlı olanlardan al hic canın sıkılmaz. İster dizi izle ister internete gir...

X