Gebeliğe Hazırlık Koşturmacalar da Gebelik tutunur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Arkadaslar teravi görüyorum ve yeni işe başladım çalıştığım yer çok yoğun kosturmaca cok oluyor ordan oraya birde ister istemez ağır kaldırmak zorunda kalıyorum gebelik tutunması zor olur mu böyle gebe kalmama engel olur mu böyle işi olup gebe kalan var mi

Ben çalışmıyordum ama ev taşıdığım aya denk geldi öğrendiğim zaman. Neler neler kaldırdım, taşıdım. Temizlik vs çok yoruldum günler boyunca. Ama sağlıklıysa tutunuyor bi şekilde. Sen yine de dikkat et. Ters hareket yapma. Yerden bişey kaldırırken tüm bedeninle oturup o şekilde kaldır. Yani belinden değil bacaklarından destek al. Tedbir iyidir her zaman.

Evet teşekkür ederim. Rabbim vermek istedikten sonra isterse ağır işte çalışayım.olur önemli olan dikkat etmek ve kafaya takmamak işte oda elimde değil

Evet teşekkür ederim. Rabbim vermek istedikten sonra isterse ağır işte çalışayım.olur önemli olan dikkat etmek ve kafaya takmamak işte oda elimde değil
Çalışman senin için avantaj ama düşünecek daha az vaktin olur. Evde olsan daha çok kafaya takarsın. Bunu avantaja çevirebilirsin

Kesinlikle çalışmak daha iyi bence sağlıklı bir bebek oldumu çok rahat tutunuyor E Efulimm41 in de dedigi gibi aklına gelmez hamile kalman daha kolaylaşır :) ama dikkatli ol yinede :)

valla bende çalışıyorum ablamın yanındayım koşuşturmaca içinde gdip geliyodum hemde yürüyerek gidip geliyodum bazende motorla geliyodum geç çıkmışsam rabbim yazmışsa delmişse boğazını tutunuyor :)

Ben de bu konuda bisey arıyodum eylülde asilama ihtimalim var ve en yoğun zamanda pek oturma dinlenme şansım olmayacak acaba tutarsa düşer mi strese girdim şimdiden

Birşey olmaz
Bebek orada güvende
Riskli bir durum varsa dikkat etmek gerek
Eger sağlıklı bir gebelikse korkmayın
Ben ağaçların üzerinde gezdim resmen hamileyken

Inşallah cnm 2 yıldır olmuyo o yüzden biraz daha detaylı dusunuyirum inşallah olur da tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…