biraz uzak kal, üzerine düşme kendini geri çek bakalım, nasıl davranacak. böyle söylüyorum ama zamanında böyle bin türlü şey denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim,kişiliğinde değer bilmezlik varsa ağzınla kuş tutsan senin değerini yine bilmez. sadece yıprandığınla kalıyorsun.
ya önceden çok çok ilgiliydi. benim böyle sıkıldığım bile olurdu :) ama şimdi her zaman ben uğraşırım değerimi bilmez anlamaz küztüğümüzde. beraberken de üstüme titrer geçen gün haribo şekerleri satan bir yer vardı ordan geçiyoduk çok sevdiğimi biliyor ya istediğimi aldı ordaki bayan da bana çok hoş bi kızsın ayrıca çok da güzel kokuyorsun dedi. sanki sahibi benim der gibi öyle gururlanıyor ki iyki benimlesin falan diyor. ama aramız kötü olsun uçar gider çekemez katlanamaz. şimdi beni çok üzecek bişey yaptı ve ben tepkimi koydum. yarın bluşalım gidicem zaten falan dedi ama biliyorum buluştuğumuzda barışırım ben birşeyler yapar of ne yapacağım ben değerimi bu şekilde gösteremem ki. sizin dediğiniz gibi uzak kalayım ama nasl mesajlarına falan hiç yazmayayım mı birşeyler.??
Hayatına başka birisi girmiş olabilir. Bence kendinizi her şeye hazırlayın.
Bende üstteki arkadaşa katılıyorum. Birden değil de yavaş yavaş kendini geri çek,mesaj attığında pek sıcak cümleler kurma. Belli ki bu çocuk seni cepte görüyor ne olursa olsun senin ona döneceğini düşünüyor. Bu da senin hatan erkekler bu kadar el üstünde tutulmamalı. Dediğimiz gibi kendi haline bırak bir süre mümkünse hemen yumuşama. Ben dayanamam ararım mesaj atarım diyorsan kaybedersin..
Allah kolaylık versin,umarım yoluna girer her şey.
hımmm.. o zaman şöyle yap, ilk ondan gelmesini bekle. cevap ver ama o iki yazıyorsa sen bir yaz. o yazmadan yazma. cevaplarını kısa tut.o yazdıktan hemen sonra cevap verme, araya en az bir 20 dakika koy. arar aramaz hemen açma. merak duygusu uyandır. şimdilik bu yoldan git bakalım:112:
o mesaj atmadan mesaj atmıyorum şuan dışarıdayım babannem ve halam geldi yazmış 30 dkika bekledim ve bende betülleyim yazdım. dakikasında cevap geldi ama benim istediğim bu değim merakından yapması değil gerçekten yokluğumu bilmesi kendimi tutarım mesaj atmayın derseniz atmam fakat benim bi yol gösterenim yok yanlış şeyler yapmak istemiyorum yavaş yavaş nasıl lacak yani böyle geç mi yazayım hiç mi yazmayayım kesinlikle bitti deyip kapıların hepsini mi kapatayım ne yapayım ben
yalan söylemesi hos olmamis ama
anladigim kadariyla oyun oynuyormus ve oyun oynadigi icin sana gec yazmis
neden gec yaziyorsun dediginde oyun oynuyorum deseydi sen kavga cikarirsin diye kitap okuyorum demis.
gün icinde cok mu msjlasiyorsunuz, veya o gun icinde görüstügünüz tek zaman o zaman miydi?
yalan söylediği için mi vardınız bu kanıya ? haklısınız herşeye hazırlamalı insan kendini
iyi yapmışsın geç yazarak.. Ya seni çok iyi anlıyorum herkes ister sevgilisinin kendisiyle ilgilenmesini,değer vermesini. Ama üzgünüm ki senin erkek arkadaşın kıymetini bilmiyor bence. Diyorum ya kafasında "ne yaparsam yapayım sevil bana döner" diyip aldırmıyor. Açıkça son kez konuş ama trip atarak değil. Eğer böyle devam edecekse bitirelim de.
Bunu da biliyorum senin için çok çok zor ama uzatmalara gerek yok ki. Eğer seni gerçekten sevmişse geri dönecektir zaten. Ya da biraz kendini özlet. Telefonumda problem var diyip kapatsan telefonunu? Bence ikinizinde özellikle senin düşünmeye ihtiyacın var. Ve inan aşk acısından kimse ölmüyor.. Asıl düşüncem ise ne yaparsan yap onun huyu bu.. Ya ben katlanirim diyeceksin yada eyvallah diyip yoluna onsuz devam edeceksin.
Kendini suçlama, bazen ilişkiler tek yönlü olarak biter, bunda kimsenin kabahati yok, sakin ve sabırlı ol. Belki düzelir, düzelmezse de ayrılırsın olur biter, ama sakın saldırganlaşıp iyice gözünden düşme. Yırtıcı tavırlar hiçbir zaman işe yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?