- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
- Konu Sahibi gulay_gulay
Türk Milleti hiçbir zaman verdiği vergilerin hakkını alamamıştır.Verdiklerinizin karsiligini aliyorsunuz ama nankorluk yapiyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türk Milleti hiçbir zaman verdiği vergilerin hakkını alamamıştır.Verdiklerinizin karsiligini aliyorsunuz ama nankorluk yapiyorsunuz.
cehaletime bir örnek lütfen ben üniversite mezunuyum okulumu bitirdiğim günden beri de aktif çalışma hayatındayım.
ekonomi mezunu olarak yorum yapabiliyorum siz kimsiniz?
nankörlüğe gelince atatürk'e saygısızlık ederek siz nankörlük timsali olduğunuzu gösteriyorsunuz zaten.
dininizi yasayabiliyorsanız Yüce Atatürk sayesinde bu kadarına idrak edin yeter!
Elbette Hz Muhammet SAV Allah'ın kulu ve resuludur.cok komiksiniz, ben dinimi ataturk sayesinde yasamiyorum, ben dinimi HZ.MUHAMMED MUSTAFA S.A.V sayesinde yasiyorum,
Filistinliler gibi önce İngiliz mandasını kabul eder sonra İsrail liler ile kardeş kardeş yaşardık Atatürk ve milli mücadele kahramanları olmasaydı.siz akp'liler dönme konusunda ustasınız bu ülke M.K. Atatürk sayesinde dini islamdır diyorum HZ Muhammed'le ilgisi yok dediğimin. senin annen baban hristiyan olsaydı sen de o kültürle büyüyecektin.
Sana cahil diyeni ben de icat yapan, buluş bulan biri zannettim. O olmasa uzaya füzeler gönderilemeyecek zannettim.
Ataturk te mi vermedi vergilerinizin karsiligini? Onun aldigi maas Recep Tayyip Erdoganin aldigi mass tan azmiydi?Türk Milleti hiçbir zaman verdiği vergilerin hakkını alamamıştır.
Kim kime cahil demis?Sana cahil diyeni ben de icat yapan, buluş bulan biri zannettim. O olmasa uzaya füzeler gönderilemeyecek zannettim.
Simdi sana anlatsam nedenini anlamazsin, anlamak istemezsin, beni burda linc edersiniz. Kimi sevip kimi sevmeyecegime ben karar veririm.Elbette Hz Muhammet SAV Allah'ın kulu ve resuludur.
Benim anlamadığım Atatürk neden bu kadar canınızı acıttı? İngiliz mandasını kabul etmediği için mi?
Ataturk te mi vermedi vergilerinizin karsiligini? Onun aldigi maas Recep Tayyip Erdoganin aldigi mass tan azmiydi?
Kim kime cahil demis?
Simdi sana anlatsam nedenini anlamazsin, anlamak istemezsin, beni burda linc edersiniz. Kimi sevip kimi sevmeyecegime ben karar veririm.
Burda insallah, masallah, Allah, tovbe... vs diyen insanlar, yani muslumanlar, deden birisi ben Allah'a inanmiyorum dediginde ataturk konusunda cikistiginiz gibi cikismiyorsunuz. "Ben herkesin gorusune dinine saygi duyuyorum" diyip susuyorsunuz. O zaman benim goruslerimede saygi duyun ve susun.
Simdi bir ateist gelip sana "ALLAH yok" (hasa) dese Allah'a inanmiyacakmisin?Anlat neden anlamayım. Ben anlama özürlü bir insan değilim. Anlat anlayım. Sevilmemesi gereken bir durum varsa bende sevmeyim
Anlat neden anlamayım. Ben anlama özürlü bir insan değilim. Anlat anlayım. Sevilmemesi gereken bir durum varsa bende sevmeyim
DiiiiiiiiiiiitBen anlatayım sana.
Laik olmamız ve Cumhuriyetle yönetilmemiz.
Ezanın türkçe okutulması.
Kılık kıyafet kanunlarımız.
Kadına dünyada ilk defa seçme ve seçilme hakkı tanınması.
Vatanımızı düşmanlardan kurtarması.
Babamızın kim olduğunun bilinmesi.
Vs vs vs gibi yani..
Bunlardan dolayı sevmiyor bence...
Diiiiiiiiiiiityanlis
Laf salatası yapma. Allah yoksa neden yok; Atatürk'ün sevilmemesi gerekiyorsa neden sevilmemesi gerekiyor anlat; inanmayalım ve sevmeyelim. Siz anlatmıyorsunuz; sonrada beni anlayışsız olmakla suçluyorsunuzSimdi bir ateist gelip sana "ALLAH yok" (hasa) dese Allah'a inanmiyacakmisin?
Beni burda bombardimana tutacaksiniz degilmi, yemezler.
Ataturk te mi vermedi vergilerinizin karsiligini? Onun aldigi maas Recep Tayyip Erdoganin aldigi mass tan azmiydi?
Kim kime cahil demis?
Simdi sana anlatsam nedenini anlamazsin, anlamak istemezsin, beni burda linc edersiniz. Kimi sevip kimi sevmeyecegime ben karar veririm.
Burda insallah, masallah, Allah, tovbe... vs diyen insanlar, yani muslumanlar, deden birisi ben Allah'a inanmiyorum dediginde ataturk konusunda cikistiginiz gibi cikismiyorsunuz. "Ben herkesin gorusune dinine saygi duyuyorum" diyip susuyorsunuz. O zaman benim goruslerimede saygi duyun ve susun.
Diger konuda RTE ni ve kemali bir tutamazsin diye cikisiyordunuz, ne oldu?İddianı cevapla bari.
Biz recebi niye sevmediğimizi aleni söylüyoruz.
Sen neden söylemiyorsun peki..
Kimse seni bombardımana tutmuyor. Onu IŞİD militanları tutar.Beni burda bombardimana tutacaksiniz degilmi, yemezler.
Sana cahil diyeni ben de icat yapan, buluş bulan biri zannettim. O olmasa uzaya füzeler gönderilemeyecek zannettim.
Diger konuda RTE ni ve kemali bir tutamazsin diye cikisiyordunuz, ne oldu?