- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
- Konu Sahibi gulay_gulay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hakkımda konusurken alıntı yap. cahil olduğumu iddia eden arkadasa yazdım sen bu konusmada 3. kişisin teferruata girmiycem. konu ekonomi olunca tabi ki eğitim kimliğimi koyarım ortaya sizin de varsa böyle meziyetleriniz buyrun sizi de dinleriz.arkadaşlar susun üniversite okumuş ekonomi okumuş
aktif çalışma hayatı varmış
tamam bizler cahiliz
her üniversite okuyan aklı selim mi oluyormuş
bu nasıl örnek anlamadım gitti : )
hakaretler başlamış yine cahil,dönek
Atatürk konusu nerden açıldı şimdi
tartışmalar çıksın diyemi
benim hakkımda konusurken alıntı yap. cahil olduğumu iddia eden arkadasa yazdım sen bu konusmada 3. kişisin teferruata girmiycem. konu ekonomi olunca tabi ki eğitim kimliğimi koyarım ortaya sizin de varsa böyle meziyetleriniz buyrun sizi de dinleriz.
a haberi izleyip burda ekonomi nutukları atmakla olmuyo o işler onu söylüyorum.
hem öyle kahkaha atma arınç kızar
yok canım ya ben daha binmedim..kredi öde su elektirik öde nasıl bineceksin uçağa..çocuğumun eksiğini alırım..zengine yaradı bu hükümetasgari ücret 900 tl evet bi yere gidip gelebilirz ama 1 ay ac kalmak sartıyla
doğru söylüyosun bir hanım bu kadar kahkaha atrmı yavbenim hakkımda konusurken alıntı yap. cahil olduğumu iddia eden arkadasa yazdım sen bu konusmada 3. kişisin teferruata girmiycem. konu ekonomi olunca tabi ki eğitim kimliğimi koyarım ortaya sizin de varsa böyle meziyetleriniz buyrun sizi de dinleriz.
en tepedeki resimde tayyipin açılım politikasında pkk yandaşı küertler açılırkene herhal..fakat süreç yan etki yaptı adamcığazlara
en tepedeki resimde tayyipin açılım politikasında pkk yandaşı küertler açılırkene herhal..fakat süreç yan etki yaptı adamcığazlara
ikinci resimde soma savaşında madende şehit olan işçiler sanırsamAynen öyle açılım açılım dediler bunlarda açıldı..
Şimdi gerisini kendisi düşünsün. Dışarıdan izlemek çok keyifli geliyor.
benim hakkımda konusurken alıntı yap. cahil olduğumu iddia eden arkadasa yazdım sen bu konusmada 3. kişisin teferruata girmiycem. konu ekonomi olunca tabi ki eğitim kimliğimi koyarım ortaya sizin de varsa böyle meziyetleriniz buyrun sizi de dinleriz.
talas savaşına borçlularmış özgürlükleriniKurtuluş Savaşı neden bu kadar kucumseniyor anlamıyorum. Oysa ki suan yasabildigin tum özgürlüğü o savaşa borçlusun.
Bu vatanda ozgurce istedigini yapabilmemize olanak saglamayi Allah Atatürk e nasip etmis cok şükür. Nankörlük diyenler elin yabanci memleketinde Atatürk u bize anlatmadilar bilmiyorum falan der sonra da neler yapti Tayyip e nankorluk etmeyin der.
Heee Atatürk u heykellerini bilmez ama onun dini görüşleri hakkinda kinaye falan yapmaya calisir. Hayat cok garip sevgili kk hele insanlar daha garip
Hayir sanki biz onlari yok sayiyoruz. Evet o savasla gectik islamiyete ama kurtulus savaşını kaybetsek o savasin bizler icin hicbir anlami kalmayacakti ki.talas savaşına borçlularmış özgürlüklerini
akasya arkadaş sen türkiyede yaşamıyorsunki nasıl helel edebilirsin..burada yaşayıp vergi ödemen gerek değilmi?