• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koskocaman bir eksiklik

Eksikumutsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
23
11
3
39
Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?

gidip tıbbi olarak araştırın

yani o kürü bu kürü ne kadar bekleyeceksiniz

madem istiyorsunuz ve bir kayıp var irdelesinler

herkesin çocuğu olsa da sizin olmayaiblir

bizim patavatsız bir komşu görümceme demişti sizin çocuğunuz kaç yaşında diye

o da benim çocuğum yok demişti aaa öyle mi diye çokşaşırmıştı kadın

evet görümcem yaşça ondan büyüktü ama evleneli daha 3-4 sene olmuştu bu konuşma geçerken

haaa bu arada ev oturmasına gitme zorunluluğu da yokkkk

Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç
Sakin ümidinizi kesmeyin ve sabredin elbet vakti zamanı vardir

Üzülmeyin, her şeyin bi zamanı var. Soranlara şu an düşünmüyoruz deyin geçiştirin. Kimseye uzun uzun hesap vermek zorunda değilsiniz, rabbim en kısa zamanda gönlünüzdeki muradı versin inşaallah.

gidip tıbbi olarak araştırın

yani o kürü bu kürü ne kadar bekleyeceksiniz

madem istiyorsunuz ve bir kayıp var irdelesinler

herkesin çocuğu olsa da sizin olmayaiblir

bizim patavatsız bir komşu görümceme demişti sizin çocuğunuz kaç yaşında diye

o da benim çocuğum yok demişti aaa öyle mi diye çokşaşırmıştı kadın

evet görümcem yaşça ondan büyüktü ama evleneli daha 3-4 sene olmuştu bu konuşma geçerken

haaa bu arada ev oturmasına gitme zorunluluğu da yokkkk

Kimseye hayır diyemeyip kimseyi kıramadığım için mecbur gidiyorum. Kayıptan sonra parça incelenmedi fakat sonrasında yaptırdığım testlerde pıhtılaşma çıktı onun için de gerekli önlemi aldık kan sulandırıcı kullanıyorum uzun zamandır. Çok teşekkür ederim cevabınız içim bazen insan ne eşine ne ailesine anlatamıyor bi nebzede olsa yalnız olmadığımı hissettim çok sağolun

Sakın ve sabırlı olun. bu yolda o kadar mücadele verdim ki sizi çok iyi anlıyorum
Muhakkak kontrolden geçin ve umidinizi kaybetmeyin.allah en kısa zamanda size anne olmayı nasip etsin

Umutsuzluğa kapılma , bir defa olmuşsa yine olur inşallah , Rabbim hayırlı sağlıklı evlâtlar nasib etsin sana ve isteyen herkese , hayırlı geceler .

Ben anne degilim, ama siz zaten bir kez hamile kalmissiniz, ikinciside olur merak etmeyin.. bol bol dua edin, moralinizi yuksek tutmaya calisin..

Arkadaşımın da kanında pıhtılaşma vardı. Onlar da aynı nedenle bebeklerini kaybettiler. Doktorunu değiştirdi hemen, çünkü doktoru herkeste oluyor diyerek incelemeye yanaşmadı. Bir profesöre gittiler bu konuda uzman olan. Şu an bebeklerini kucaklarına aldılar çok şükür. Sizden 6 yaş da büyük yani yaşa takılmayın diye söylüyorum.
Bir de o ev oturmaları falan ya boşverin, sizi daha çok basar o ortamlar. Bahane bulun gitmeyin, eminim ki ruh haliniz çok değişecek..

bu arada oturup kurmayın

keşke işinize devam edebilseniz zira evde sürekli bunu düşünürsünüz gibi geldi

ya da kurs gönüllü kuruluşlarda çalışma falan ama kafa cidden meşgul olun yani bırakın bebek düşünmeyi sevişmeye mecaliniz kalmasınnn

Canım 7 ay ne ki yine olur merak etme.hamile kalmissin zaten benim de başıma gelmişti bebeğinin kalp atışlarının durma durumu.o senin herhangi bir sağlık sorunundan değil zaten ,olabilen birsey.bence sonrasında stresten hamilelik uzadı.rahat olursan ne zaman olursa olsun dersen olur bence.o kurlere falan gerek yok.yeterki sen her an bekleme

Ablamın etkisi ve kayınbiraderi 4 yıldır aşılama çatlatma be varsa denediler bir kere tuttu oda düştü. Kadın kafaya takmıştı ama sürekli hamile miyim su hamile mi bu hamile mi vesaire. Neyse doktor demişki artık yeter vücudun yoruldu çok Zaten sizin bi engeliniz Yok biraz hem psikolojik hem vücudun dinlensin diye. Neyse bublr bıraktı artık çocuk düşünmeyi 2. Ay hamile kaldı 4 aylık hamile simdi. Ona göre hacemat yaptırdığı içim tutmuş ama bence artık kafaya takmadıkları stres yapmadıkları için tuttu

Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz, ne bir adım ileri ne bir adım geri. Bu yüzden düşünüp üzülmek yerine elinizde olmayan şeyler için, akışına bırakın hayatı. Yoksa çekilmez bu dünya.

Facebookta gördüğüm bazı arkadaşlarım evleneli yıllar oldu bir kere sormadım çocuk ne zaman vs diye belki olmuyodur yarasını deşmeyim dedim her zaman. Ev hanımı olabilirsin ama o terbiyesiz, düşüncesiz, sırf konuşmuş olmak için saçma sapan konuşan kadınlarla sohbet etmek zorunda değilsin. 6-7 ay çocuğun olmaması normal bi durum ve kafana çok takma olursa olur olmazsa canımız sağolsun dediğimiz ay hamile kaldım ben yumurtlama günümde ilişki olmamasına rağmen sıkma canını.

Herkes aynı korkuları yasıyor emın ol.
Ben o kadar cok aglardım kı benım sonrakı evrelerım ınsanlardan kacmak oldu butun gun evden dısarı cıkmıyordum tek aktıvıtem doktora gıdıp gelmek. Cok uzun bekletmedı daha uzun bekleyenlerı gordum 3 sene sonunda hamıle kaldım 3 senede hep tedavı gordum ama cok yıpratıcı cok zorluydu 3 tup bebek denemesı sıgdı.
Sımdı dogdu 6.5 yasında onu cok sevıyorum . Ama ondan once sankı hep seymıs gıbı gelıyordu cok eksıgım , olmamasındanda cok korktum acayıp derecede. Buarada gercekten eksıkmısım gercekten.

Pes etmeden sabrınızı bıtırmeden bu yolda ya yuruyeceksınız ya da pesını bırakacaksınız dusunsene kaderınız bır nevı sızın elınızde , karar sızın . Ben olsam asla pes etmezdım kı ıyı kı de etmemısım

Düşünün ki yaş 30 mesleğinizi bırakmışsınız ev hanımı olmayı tercih etmişsiniz mutlu bir evliliğniz var. Ev hanımı olduğunuzdan dolayı mecburi katıldığınız ev oturmaları kadınların toplanması vs.. herkesin kucağında bebeği çocuğu size senin ne zaman çocuğun olucak bakışları sorgulamalar.. Takmamak üzülmemek elde değil. Küçüklüğümden beri bebekleri çocukları o kadar çok seviyorum ki.. Bu hayattaki sınavım bu sanırım benim. Hamilelik için 7 ay bekledim kaybettik kalbi atmadı. Şimdi üstünden tekrar 7 ay geçti her ay bir ümit ama yok. Kendimi o kadar çok eksik hissediyorum ki.. İncir kürü, preesed jel, sperm arttırıcı denedik kafaya takma dediler denedim yok olmuyor. Allah biliyor vakti zamanı vardır ama ya hiç olmazsa?

Back