- 18 Nisan 2013
- 250
- 26
- 118
- Konu Sahibi mavisinesi
-
Aaa hakkaten yahu.Bakmamışım tarihe ben de.Konu üç yıl önce açılmış
Aynen :))Aaa hakkaten yahu.Bakmamışım tarihe ben de.
Ablamlar açtı. Bir ay oluyor.Yok mu kosgeple ilgili bilgisi olan bizzat dukkan acan yada tanidgi
Destek almak zor oldu mu ve hangi alanda iş kurdular? cevaplarsanız sevinirim.Ablamlar açtı. Bir ay oluyor.
bende tam arastiriyordum denk geldi. bilenler bilgi verirse cok memnun olurum . yani kosgebten faydalananlarAblamlar açtı. Bir ay oluyor.
Ben elimden geldigince yazayim
Oncelikle sifirdan baslayamiyorsunuz. Elinizde para olmali var olan sermayeyi arttiriyorsnz.
Kursa basvuruyorsunuz kurs cikar ama sonra proje asamasi onemli
Projeyi teslim edip sunuyorsunuz kabul gorurse onlarin yonlendirmesi ile adim atiyorsunuz. Ama hammadde veya emege dayali islere alamazsiniz. Cogunluk makine icin cikiyor odeyemessiniz el koymak icin
Kiranin yuzdesi diger kalemlerim yuzdesini odeyip dekonta kdr eklediginiz hak edis ile basvurdugunuzda para size yatiyor
Eskiden faturaya yatiriyorlarmis fakat suistimal ile degismis once siz yatirip dekontu goturdugunuzde para alabilirsiniz
Odemeler iki sene sonra basliyor yuklu ve bence imkansiz
Kiranın yüzdesi ve diğer kalemler derken tam anlamadım açıklayabilirmisiniz ? Siz bizzat kosgebten destek aldınız mı ?
Mesela kiranin belli yuzdesini kullanacaginiz makinanin yuzdesini veya ofis mobilyalarinin yuzdesini geri oduyor
Hepsi belgelenmeli odendikten sonra size geri oduyorlar
Paranin tamamini size verip istediginiz gibi kullandirtmiyorlar
Benim esimin kardesi basvurdu ve vazgecti cunku mobilyasini almisti bir anlami kalmiyordu
Ne dükkanı açtınız? Aslında bende düşünüyorum, Köfteci falan açmış olsam veriyorlar mı birde önce projemi sunuluyor.Ne zaman başvurdu ki ? Yeni sistem mi boyle anlamadım. Bizde kosgebden destek ile açtık dükkanı. Kiramızın %100'ünü odüyor. Ayriyetten ofise aldığımız 5000 TL'lik bilgisayarında kdv hariç tamamını odüyor.
Ne dükkanı açtınız? Aslında bende düşünüyorum, Köfteci falan açmış olsam veriyorlar mı birde önce projemi sunuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?