Köşem takımı mı koltuk takımı mı yardımm kızlar :d

Always_My_Hearth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
761
103
123
Merhaba kızlar Allah nasip ederse bi mobilyalarımız kaldı evimize çıkmak için ama ben hala kararsızım misafir odası ve ayrı oturma odası yapmıycam tek oda yapacağım şöyle modern spor bi salon olsun istiyorum bi yemek masası tv ünitesi bide köşem takımı mı yoksa güzel bi koltuk takımı mı bilemedim yardım edin :52::52::52::52::52::52::52::52:

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bi mobilyalarımız kaldı evimize çıkmak için ama ben hala kararsızım misafir odası ve ayrı oturma odası yapmıycam tek oda yapacağım şöyle modern spor bi salon olsun istiyorum bi yemek masası tv ünitesi bide köşem takımı mı yoksa güzel bi koltuk takımı mı bilemedim yardım edin :52::52::52::52::52::52::52::52:
köşeye pek insan sığmıyor. tek oda yapacaksanız zor olur.

Eğer oda genişse koltuk takımı seçilmeli bence daha güzel olur köşe takımları genelde küçük odalarda tv karşısında güzel olur diye düşünüyorum.:1:

evet mantıklı kızlar bide eşimin akrabaları kalabalık ve bi yere biri gittimi hepimiz orda oluruz normalde iki odaya sığmıyoruz mesela biraz geniş bi aileyiz :16::16::16:

o zaman köşe takımı es geç salon takımlarına bak geniş aileymişsiniz.İçine sinen bir takım olsun.ben mesela beyaz aldım koltuk ve halımı masam da aynı beyaz biraz zor bakımı hele de 4 yaşında kızım var mahfediyor ben elimde bez dolaşıyorum.

Back
X