• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımını değiştirdim kıslar bunu alıyorum bu daha kullanışlı.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Güle güle kullanın.Benim favorim siyahtan yana, pembe yastıklarla harika bir kombin olabilir ama hepsini birleştirmek zor sanırım...

canıım siyah çok toz gösteriyor üstelik benim misafir odam siyah ve beyaz kombineli eğer siyah bişey istiyorsan benim salon takımıma bak istersen gerçi salon takımım klasik benim

kahve turkuaz çok zevklı güle güle otur canım

teşekkür ederim cnma.s.

bende çok severek aldım canım çok beğendim bende iyi bir seçim yapmışım canım senin yorumunu görünce öyle dedim kendi kendime yerimseniben ben arka kısmın yani ı kol koyma yerlerini krem yaptırıyorum çok heyecanlıyım ya allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin herkese :Saruboceq:
kocişimle oturacağımız günleri iple çekiyorum :utangac:

valla ya çok heyecanlı işler bunlar.
bide herşeyi alalım hemen evimize koyalım istiyorum. ama tabi bu mümkün değil koltuklar 1 ayda falan geliyo.
neyse Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

sütlü kahve derim
diğeri koyu
yemek masasının sandalyelerini de düşün

benimkinin aynısı bu takım. ben günlük oturma odamda kullanıyorum. bir de kare pufu ve teklisi var ek olarak. benimki civciv sarısı çok memnunum 5 senedir hiçbir şey olmadı ve de kumaşını üst kalite al derim ben alırken öyle seçenekler vardı çünkü, bir leke oldugunda hemen çıkıyor. silinince parlıyor..güle güle kullan :)

buı da fotosu 5 yıl oldu ama bunu çekeli :)
969.jpg

Son düzenleme:
sütlü kahve derim
diğeri koyu
yemek masasının sandalyelerini de düşün

canım ben bunu oturma odama alıyorum oturma odamla mutfağımın arası açık mutfak masam beyaz istersen resimleri var mutfak bölümünde mutfağımda üstü beyaz altı abanoz o yüzden bu renk uyar diye bu rengi seçtik zaten ilerde değiştiririm rengini sıkılınca ve açık renk sürekli oturduğun yer olunca çok çabuk kirleni eğer açık renk alırsam üzerine örtü örterim ben huyumu bilşiyorum çünkü örtü örtmemek için bu renk aldım lepicim.a.s.

benimkinin aynısı bu takım. ben günlük oturma odamda kullanıyorum. bir de kare pufu ve teklisi var ek olarak. benimki civciv sarısı çok memnunum 5 senedir hiçbir şey olmadı ve de kumaşını üst kalite al derim ben alırken öyle seçenekler vardı çünkü, bir leke oldugunda hemen çıkıyor. silinince parlıyor..güle güle kullan :)

buı da fotosu 5 yıl oldu ama bunu çekeli :)
969.jpg

evet aynısı ayyyy ne kadar sevindirik oldum yaaaaaa :lepi: evet aynı dediğin gibi ordada tekli ve pufu vardı ama malesef yerim yok mutfağımla oturma odamın arası açık o yüzden yerim yok alamadım tek köşe takımını aldım seninkinin renkleri çok güzel. ordaki satıcı leke hemen çıkıyor dedi sordum ben zaten ilk olarak hemen temizliğini soruyorum yastık kılıfları yıkanırmı falan diye hemen sorarım biraz titizim çünkü ve huysuzum lekeye karşı hiçbiryerinde bişey olsun istemem. tşk ederim canım a.s.a.s.

evet aynısı ayyyy ne kadar sevindirik oldum yaaaaaa :lepi: evet aynı dediğin gibi ordada tekli ve pufu vardı ama malesef yerim yok mutfağımla oturma odamın arası açık o yüzden yerim yok alamadım tek köşe takımını aldım seninkinin renkleri çok güzel. ordaki satıcı leke hemen çıkıyor dedi sordum ben zaten ilk olarak hemen temizliğini soruyorum yastık kılıfları yıkanırmı falan diye hemen sorarım biraz titizim çünkü ve huysuzum lekeye karşı hiçbiryerinde bişey olsun istemem. tşk ederim canım a.s.a.s.

canım kücük yastık kılıfları fermuarlı değil ama büyükler fermuarlı. ben temizlerken zorlanıyorum küçükleri açıkçası. eğer gelmediyse koltukların küçükleri de fermuarlı yapmalarını iste derim..

ben benimkinin rengini çok seviyorum gören çok değişik buluyor :)

aşık oldum koltuk takımına cok beğendım tam istediğim gibi. rengi de kesınlıkle sütlü kahve olsun bence. nerden aldın canım bunu fiyatı nedr? umarım cok ucuk fiyatlı bısey degıldır cok beğendım ya. ya aslında benım amcam sandalyeci hem de ınegölde :) kesin koltukçu tanıdıkları vardır. acaba yaptırsam mı?

Back
X