Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım koyu falan diye düşünme bende tereddüt ettim acaba mı diye ama zemini kahverengi yastıkları altın sarısı puantiyeli bir köşe takımı aldım. ben beğendiğimde mağazada kırmızı renk vardı. kumaşları karteladan seçtim. herkes boğar odayı karanlık yapar dedi gözümü karattım aldım. şimdi çok memnumum eve her gittiğimde köşe takımımı seyrediyorum :) ( Görmemişin bi evi olmuş) Bu arada ben ayrıca oturma odası yapmadığım için köşe takımının karşısına aynı dizaynda iki kişilik kanepe tarzı bişey aldım. aynı kumaştan yapıldı şaşılacak derece takım gibi durdu. Çok misafirim geleceğini bildiğim için köşe takımına sığılmaz diye böyle bir çözüm buldum. İstersen sende bir düşün. Köşe takımı kalabalık misafirde zor olabiliyor.
Güle güle kullan mobilyalarını. Rengide çok güzel![]()
canım benim ayrıyetten misafir odamda var bu günlük kocişimle ikimizin oturacağı yer.canım bugün renkleri seçtim oturma zemini ahver aynı ordaki gibi o kenarları yaslanma yerleri krem olucak bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak merak ediyorum sence?? yerimseniben
hangi marka bu
bende bu aralar bunları araştırıyorum
Rengi çok koyu canım..sütlü kahve ve bir ton acıgı daha iyi olur sanki.
canım sürekli oturacağım için oturma zeminini koyu kahve yaptırdım resimdeki gibi olcak kenar arka yaslanma yerleri krem olucak ben biraz titizim azcık bir kir görsem tüm koltuğu silerim ben:) o yüzden koyu yaptırdım çok güzel duruyor ama
bence koyu kahve :1rolleyes:
güle güle kullan. çok güzel.
benimde oturma odam köşe ve rengi tamda fotoğraftaki koyu kahverengi. kırlentleride turkuaz ve krem rengi.
çok severek aldım ben. henüz gelmedi ama şimdi seninkinin fotosunu görüncede iyi seçim yapmışım dedim![]()
kahve turkuaz çok zevklı güle güle otur canım