• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımını değiştirdim kıslar bunu alıyorum bu daha kullanışlı.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
5344.jpg

5347.jpg

5351.jpg

istediğim renkte bu renk sütlü kahve ama tam karar veremedim yarın tekrar gidip bakıcam renklere..
5358.jpg

yorum yapmadan çıkmayın lütfennnnn

bu arada bu renk kalsın diyenler yazabilirmi lütfen bana bu renk koyu geldi oturma odamla mutfağımın arası açık bunu oraya alıyorum mutfağım üstü beyaz altı abanozlu abanozda koy kahve siyah karşımı olduğu için koltukta koyu kahve olunca boğar diye düşündüm sütlü kahve nasıl olur sizce misafir odamda siyah beyaz köşe takımı koyu renk olmasın diye düşünüyorum yorum yaparsanız sevinirim..

canım koyu falan diye düşünme bende tereddüt ettim acaba mı diye ama zemini kahverengi yastıkları altın sarısı puantiyeli bir köşe takımı aldım. ben beğendiğimde mağazada kırmızı renk vardı. kumaşları karteladan seçtim. herkes boğar odayı karanlık yapar dedi gözümü karattım aldım. şimdi çok memnumum eve her gittiğimde köşe takımımı seyrediyorum :) ( Görmemişin bi evi olmuş) Bu arada ben ayrıca oturma odası yapmadığım için köşe takımının karşısına aynı dizaynda iki kişilik kanepe tarzı bişey aldım. aynı kumaştan yapıldı şaşılacak derece takım gibi durdu. Çok misafirim geleceğini bildiğim için köşe takımına sığılmaz diye böyle bir çözüm buldum. ıstersen sende bir düşün. Köşe takımı kalabalık misafirde zor olabiliyor.
Güle güle kullan mobilyalarını. Rengide çok güzel ;)

canım koyu falan diye düşünme bende tereddüt ettim acaba mı diye ama zemini kahverengi yastıkları altın sarısı puantiyeli bir köşe takımı aldım. ben beğendiğimde mağazada kırmızı renk vardı. kumaşları karteladan seçtim. herkes boğar odayı karanlık yapar dedi gözümü karattım aldım. şimdi çok memnumum eve her gittiğimde köşe takımımı seyrediyorum :) ( Görmemişin bi evi olmuş) Bu arada ben ayrıca oturma odası yapmadığım için köşe takımının karşısına aynı dizaynda iki kişilik kanepe tarzı bişey aldım. aynı kumaştan yapıldı şaşılacak derece takım gibi durdu. Çok misafirim geleceğini bildiğim için köşe takımına sığılmaz diye böyle bir çözüm buldum. İstersen sende bir düşün. Köşe takımı kalabalık misafirde zor olabiliyor.
Güle güle kullan mobilyalarını. Rengide çok güzel ;)

canım benim ayrıyetten misafir odamda var bu günlük kocişimle ikimizin oturacağı yer.:utangac: canım bugün renkleri seçtim oturma zemini ahver aynı ordaki gibi o kenarları yaslanma yerleri krem olucak bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak merak ediyorum sence?? yerimseniben

canım benim ayrıyetten misafir odamda var bu günlük kocişimle ikimizin oturacağı yer.:utangac: canım bugün renkleri seçtim oturma zemini ahver aynı ordaki gibi o kenarları yaslanma yerleri krem olucak bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak merak ediyorum sence?? yerimseniben

tarif ettiğin gibide güzel durur eminimn canım ama ben olsam resimdeki gibi alırdım. açık renkli yastıklar çok güzel tamamlıyor kahverengi zemini. ben öyle yaptım. zemini kahverengi. yastıklarım krem. tabi ki senin içine nasıl siniyorsa öyle yaptır. inan senin seçtiğin o mobilya evine gelince dünyanın en güzel evi senin sanıyosun :) sende benim gibi geçer kapıya odayı seyredersin eminim kaydirigubbakcemile3

sütlü kahve daha hoş durur bence.güle ,güle oturun.

Rengi çok koyu canım..sütlü kahve ve bir ton acıgı daha iyi olur sanki.

Koltuklar gayet güzel acik renk cok daha guzel durur ama bu kumaslar hic kullanisli olmuyor üzerine su bile dökülse leke yapiyor sürekli silmen lazim oluyor bir sure sonra hep sildigin icin koltugunun kumasi sertlesmeye basliyor. kumasini daha degisik yapsan ama renkler acik olan kalsa daha iyi olur gibime geliyor. Bende microfaser kumastan kullandigim icin biliyorum ve hic memnun degilim benimkisi krem rengi.

Rengi çok koyu canım..sütlü kahve ve bir ton acıgı daha iyi olur sanki.

canım sürekli oturacağım için oturma zeminini koyu kahve yaptırdım resimdeki gibi olcak kenar arka yaslanma yerleri krem olucak ben biraz titizim azcık bir kir görsem tüm koltuğu silerim ben:) o yüzden koyu yaptırdım çok güzel duruyor ama

canım sürekli oturacağım için oturma zeminini koyu kahve yaptırdım resimdeki gibi olcak kenar arka yaslanma yerleri krem olucak ben biraz titizim azcık bir kir görsem tüm koltuğu silerim ben:) o yüzden koyu yaptırdım çok güzel duruyor ama

haklısın canım o konuda, oturmak icin acık rengi kullanması zor olur..:) olsun kahvede güzel..:)

Güle güle kullanın.Benim favorim siyahtan yana, pembe yastıklarla harika bir kombin olabilir ama hepsini birleştirmek zor sanırım...

güle güle kullan. çok güzel.
benimde oturma odam köşe ve rengi tamda fotoğraftaki koyu kahverengi. kırlentleride turkuaz ve krem rengi.
çok severek aldım ben. henüz gelmedi ama şimdi seninkinin fotosunu görüncede iyi seçim yapmışım dedim:D

güle güle kullan. çok güzel.
benimde oturma odam köşe ve rengi tamda fotoğraftaki koyu kahverengi. kırlentleride turkuaz ve krem rengi.
çok severek aldım ben. henüz gelmedi ama şimdi seninkinin fotosunu görüncede iyi seçim yapmışım dedim:D

bende çok severek aldım canım çok beğendim bende iyi bir seçim yapmışım canım senin yorumunu görünce öyle dedim kendi kendime yerimseniben ben arka kısmın yani ı kol koyma yerlerini krem yaptırıyorum çok heyecanlıyım ya allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin herkese :Saruboceq:
kocişimle oturacağımız günleri iple çekiyorum :utangac:

Back
X