• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köşe takımıııııııı istiyorummm

erbuke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
81
0
86
İstanbul
kızlar salonuma berjeri olan köşe takımı alıp şu anki koltuk takımı da oturma odasına koyacam zaten kanepe olanlardan şık değil yani bana önerileriniz var mı netten bakıyorumda hiç zevkime hitap eden olmadı daha

kızlar salonuma berjeri olan köşe takımı alıp şu anki koltuk takımı da oturma odasına koyacam zaten kanepe olanlardan şık değil yani bana önerileriniz var mı netten bakıyorumda hiç zevkime hitap eden olmadı daha

merhaba canım bende köşe takımı alma aşamasındayım bellona da lavida ve moon baktık 3 milyara yakın fiyatları en azından sağlam kaliteli bir marka %30 indirimleri varmış modern takımlar var bir bak istersen de bana da fikrini söyle:)

modalife ın var köşe grupları çok tatlı berjeri kendın kombinleyebilirsin bak istersen bir de oraya fiyatları da uygun :) eltim aldı çok rahat ve çok hoşuma gitti bende almayı planlıyorum

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ankara sitelerde zevkine göre,ölçüsünü modelini,rengini sen seçebilirsin..
her yere yolluyorlar diye biliyorum bende köşe seviyorum..sitelerde yaptırdık çok gezdik..
istediğimiz gibi oldu..gayet memnunuz.. $2012-10-04 12.28.49.webp$2012-10-04 12.28.49.webp

Rapsodi.nin sitesinden kose takimlarina bakin bence renk secenekleri mevcut berjer puf ekleyebiliyorsunuz tavsiye ederim fiyatlari da istikbal ve bellona kadar ucuk degil ki bence haketmiyorlar o paralari.
Jasmin corner guzel bi takim mesela :)

Back
X