• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımı düşünüyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sdoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
111
162
53

Eklentiler

• $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_b.webp
    $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_b.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 119
  • $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_gumusluk_b.webp
    $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_gumusluk_b.webp
    32 KB · Görüntüleme: 121
  • $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_konsol_b.webp
    $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_konsol_b.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_tv_sehpasi_b.webp
    $leylak_avangarde_yemek_odasi_takimi_tv_sehpasi_b.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
çok güzel bir seçim olmuş bayıldım bu mobilyaya uygun olarak mor açık kahve ve sade beyaz koltuk takımı düşünebilirsin canım :):)

toprak ve kül rengi koltuklar kullanabilirsin bence hoş:21:

çok güzel bir seçim olmuş bayıldım bu mobilyaya uygun olarak mor açık kahve ve sade beyaz koltuk takımı düşünebilirsin canım :):)

Çok teşekkür ederim salı günü almaya gidicem mobilyalarımı ama hala tereddutlerım var belkı karar değiştirebilirim yatak odası bölümünde biraz olumsuz yorumlar olunca kafam karıstı ben begenerek kullanıcagıma ınanıyorum bakalım hayırlısı. Yorum için teşekkür ederim :16:

toprak ve kül rengi koltuklar kullanabilirsin bence hoş:21:
ırlı
Bende toprak, krem, kül rengi , beyaz arasında gidip gelıyorum. Köşe takımı düşünüyorum yastıkyaptırcam farklı bir desende ama aynı tonlarda yastıkta kullandıgım desenden de berjele yaptırcam hazır olanlarlda var bakıp almayı dusunuyorum. Yorum için teşekkür ederim :13:

canım bende bu aşamadayım kolay gelsin öncelikle :34: aslına bakarsan köşe düşünüyormuşsun fakat yemek odan avangard tarzında olduğu için ve köşe takımların hemen hemen hepsi spor oluyor biraz ters düşeceğini düşünüyorum aynı zamanda uyum sağlamakta zorluk çekeceğini düşünüyorum...

Bence bu çok uyumlu olur senin yemek odanla ve ferah olur iç açıcı renkler sonuçta :34: Özel yaptırırsan eğer kumaşınıda ona göre seçersin kirlenmemesi için yıkanan cinsten veya silinen...Ya da şöyle söyleyim salon (misafir odasına) olacağı için misafirden misafire kullanacaksın sonuçta ve üstlerine örtü örtebilirsin toz leke olmasın diye misafir geleceği zaman kaldırırsın hemen :34: Ben beğendim bi bakmanı tavsiye ederim umarım sende beğenirsin :34:

$koltuk.webp$koltuk (3).webp$koltuk (2).webp

nerden alcaksın mobılyanı arkadaşım ? öğrenebılırmıyım acaba markası fılan varsa ? bu arada ben asktanem ısımlı arkadasın ekledıgı koltukları beğendim çok uyumlu olur...Aynı zamanda bencede köşe takımı tercih etme misafir odana yinede sen bılırsın.kolay gelsın arkadasım

İstanbuldan alacaktım. resimlerin üzerinde internet sitesi de yazıyor ordan bakmıstım. Dun farklı bır takım satın aldım arkadaslar yardımlarınız ve yorumlarınız ıcın cooook tesekkur ederım. Beyaz agırlıklı ama yıne kahvelı bısey aldım ona uygun koltuk takımı aldım ( Aldım dedıgıme bakmayın hepsını nişanlımın babası aldı :17: ) Yatak ve yemek odası takımım sade klasik vee albenisi çoook yuksek bır takım çok severek aldım inşaAllah Allah agız tadıyla kullanmayı nasip eder herkese içinde de bana ;)

Back
X