Farkındasınız veya değilsiniz ama şunu bilmelisiniz ki sizin de bir Koruyucu Meleğiniz var. Bu gerçek, tarih boyunca ilahiyatçılar arasında tartışma yaratmıştır. Artık günümüzde, bizleri koruyup gözeten birer Özel Meleğimizin var olduğu açıkça bilinmektedir.Koruyucu Meleğimiz bir kez geldiğinde artık o tüm yaşamımız boyunca, ta ki ölüme geçişimize kadar yardım etmek üzere bizimle kalır.
Koruyucu Meleğiniz sizin hakkınızda her şeyi bilmekle kalmaz, o daima size yardımcı olmak, hayatınızı daha zengin ve dolu kılmak, ayrıca her konuda size destek olmak için de çok isteklidir. Eğer birine düşmanlık besliyorsanız, Meleğiniz bunu bilir. Eğer sahtekarlığa eğiliminiz varsa o bunu da bilir. İçinizden gelen küçük ve derin bir sesin bunu yapmamanız için sizinle konuştuğunu duyarsınız. Bunu vicdanınız olarak da düşünebilirsiniz. Bense bunun Koruyucu Meleğim olduğunu biliyorum.
koruyucu melekler nasıl sekille hayal ederseniz o haliyle size gozukur..ve cagırdıgınız her zaman sizin yanınızda olurlar
bu konuyla ilgili yazılmıs kitaplar var bunların hepsi o kitaplarda yazıyor eger cesaretiniz varsa deneyin ben inanıyorum ve deniycem