- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Ben kendimi bildim bileli çocuk isterdim ama 6 yıllık evliyiz, son yıllarda tedavilerim arttı ilaç kullandım, 2 bebek kaybettim. Şimdi tüp bebek için bekliyorum. Kaliteli yumurtam olmadığı için tüp bebek bile yapamadım. Son denememiz artık, bir süre ara vermiştim bedenim ve ruhum çok yıprandı. Eşim için katlanıyorum. Hiç uğraşmak istemiyorum tedaviyle biran önce evlat edinmek istiyorum.
Benim evde minik kuşum var, elimle besler işten gelince herşeyi bırakır onunla oynarım gönlünü alırım önce. Biz gidince küsüyor :)
Bir çocuk sevilmezmi, doğurmuşsun yada evlat edinmişsin Allah kalbimi biliyor asla ayırmam.
Dediğin gibi doğurmamak sevgiye asla engel değil.
Rabbim herkese evlat sevgisi yaşatsın inş
Cnm detayli araştirma yaptim. Eger verilen bebek veya cocuk rizayla alinmişşa birdaha senden alma gibi bir durumlari olmuyor. Ama terk ise durum degisiyor ve almak.istemeleri halinde aliyorlar ama onunda belirli sureleri var. Yani evlat edinme yapabiliyorsun koruyucu ailede...
Cok guzel hikayeler okudum ve cok mutlu oldum...
Benim daha 2.senem seni dusunemiyorum bile rabbim gostermesin kimseye. Belki belli mi olur evlat edindikten sonra kendliginden hamile kalmişşin :) birlikte buyurler.