- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
Gidip görüşmek en mantıklısı ama arastırdıkca daha bir istiyorum bu durumu şimdi saglık durumu derken ciddi problemler mi oluyor?aile sürekli görüşmeyi talep ederse çocuk bizden soğursa bu beni çok üzer.. Bide biz sürekli tayinciyiz seneye doğuya gidicez Buda problem olabilir
Senin bir tane de kendi oğlun var gerçekten harika bîşey yapmışsınız Allah gönlünüze göre versin herşeyi
inşaallah bu güzel duyguyu tadarsın,ben herşeyin çok güzel olacağına inandım ve de öyle oldu...seninde için de öyle olmasını dilerim.başvuru yaparken zaten herşeyi ama herşeyi uzmanlar değerlendiriyor,hiç telaş yapma...sağlıkla ilgili bilgilendiriliyorsun,senin ve eşinin istekleri birinci planda tutuluyor.hatta benim oğlumla da özel görüşüler,hem de kaç kere,...o yönden içini ferah tut.ben hiç sıkıntı yapmadım,bugün benim oğlumda da her an her şey olabilir dedim.doğum yapsam,gelecek bebeğin sağlık sorunu olmayacağı ne malum...ona doktor aramayacak mıyım?tedavisi için uğraşmayacak mıyım? yeter ki tedavisi olsun,....
aileyle görüşme de tabii ki kurallara bağlı,ayda bir getirebilir misiniz dediler bize,bu kadar. o da aile isterse...eğer çocuk aileyle görüştüğünde olumsuz yönde etkileniyorsa arayı açıyorlar mış,iki ayda bir üç ayda bir ve daha fazla.merak etme herşey senden yana.