Cevap verirseniz sevinirimArkadaşlar adetim 7 gün gecikti aşırı bel ağrısı karnında ağrı ve daha adet olamadım korunduğu halde hamile kalan oldumu
Eşim pazarvatif kullanmıyor doğum hapida ben kullanmıyorum geri çekilme yöntemiKamera şakası mısın ?
Eşin prezervatif mi takıyor. Doğum kontrol hapı mı içiyor anlamadım ki nasıl dikkat ediyor. Dikkatlice sokup sonra boşalacağını anlayınca yine dikkatlice parkeye mi fışkırtıyor.
Geçmiş olsun hamilesin muhtemelen geri çekilme bir korunma yöntemi değil kaç kere söylenecek.Eşim pazarvatif kullanmıyor doğum hapida ben kullanmıyorum geri çekilme yöntemi
Eşim pazarvatif kullanmıyor doğum hapida ben kullanmıyorum geri çekilme yöntemi
Hayirli olsun zibinlari hazirlaEşim pazarvatif kullanmıyor doğum hapida ben kullanmıyorum geri çekilme yöntemi
3 senedir öyle korunuyordumGeçmiş olsun hamilesin muhtemelen geri çekilme bir korunma yöntemi değil kaç kere söylenecek.
Dmee öyleeeeeeGeri çekilme ile ben İkizlere hamile kaldım. Aklım başıma geldi. İnşallah sende hamilesindir.
Hayirli olsun zibinlari hazirla
3 senedir korunmuyormuşsun, doktorlar bas bas bağırıyor geri çekilme korunma DEĞİLDİR. Prezervatifi bile ilişkiye başlamadan takmak gerekiyor yoksa her türlü risk var.3 senedir öyle korunuyordum
Nerden bildiniz herhangi bir testte yapmadımHamilesiniz, tebrik ediyorum.
Ben ben benArkadaşlar adetim 7 gün gecikti aşırı bel ağrısı karnında ağrı ve daha adet olamadım korunduğu halde hamile kalan oldumu
Hayırlısı hakkımda inşallah değilimdir ya eşim öyle korunmak istiyor öyle korunuyor spiral tkmamida istemiyordu3 senedir korunmuyormuşsun, doktorlar bas bas bağırıyor geri çekilme korunma DEĞİLDİR. Prezervatifi bile ilişkiye başlamadan takmak gerekiyor yoksa her türlü risk var.
Poset kullansaydiniz o zaman bananeİnşallah değilimdir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?