• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunurken hamile kalan var mı?

annetavuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 bebeğim var, hiç korunmasız ilişki yaşamadık. Reglim normalde aşırı yoğun olur ve 1 hafta sürer. Dün regl oldum 1 gün bile sürmedi, 1 pedi bile doldurmadı. İkinci bebeğimde de böyle üstüne görüp 10 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim kalbi falan atıyordu ama 3. bebeği istemiyorum ne maddi ne manevi bakamam. Çok korkuyorum 😔

2 bebeğim var, hiç korunmasız ilişki yaşamadık. Reglim normalde aşırı yoğun olur ve 1 hafta sürer. Dün regl oldum 1 gün bile sürmedi, 1 pedi bile doldurmadı. İkinci bebeğimde de böyle üstüne görüp 10 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim kalbi falan atıyordu ama 3. bebeği istemiyorum ne maddi ne manevi bakamam. Çok korkuyorum 😔
Korunma yonteminiz nedir?

%98 koruma sagliyor yazıyor internette, ama dikkat ettiginizi soyluyorsunuz bence mevsimsel hormonel vs degisikkikten olabilir ama yine de bi baktirin kanda ya da evde test yapin garanti olsun🥲
Acayip panik yaptım gerçekten. Bu ay kistim vardı doktor regl parçalı olabilir falan dedi ama hiçbir şey göremedim. Kürtaj olmaktan da korkarım ne bileyim benim için çok üzücü bir durum olur, o ikileme düşmeyi asla istemem. Hayırlısı olsun 🥺

Acayip panik yaptım gerçekten. Bu ay kistim vardı doktor regl parçalı olabilir falan dedi ama hiçbir şey göremedim. Kürtaj olmaktan da korkarım ne bileyim benim için çok üzücü bir durum olur, o ikileme düşmeyi asla istemem. Hayırlısı olsun 🥺
Bence kan verin gidip varsa cikar heralde kanama da olmus ya aklinda kalmasin☺️ ben olsun diye can atiyorum ilk olacak olursa gecikmemin ucuncu gunundeyim🥲

Back
X