• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmasız ilişkiye başladıktan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız ?

CherryCherryLady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
42
8
1
26
Kızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
İşim de zaten stresli bu süreç de ekstra stres oluyor. Maalesef kafaya takma, stres olma demekle de olmuyor :(((

Ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama korunmayı bırakmadan önce vitamin vs kullandım spor yaptım. Düşük oldu eylülde düşük aralıkta yine hamile kaldım. 1 sene deneyin diyorlar

Korunmasız ilişki yaşamaya başladığım aydan itibaren reglim hep gecikti. Hatta ilk ve ikinci ay hamileyim sandım test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra kafaya takmayacağım ne zaman olursa olur dedim. 3. Ayda pozitifi gördüm. Ama diğer arkadaşların dediği gibi ben de her gün spor yapıyordum. Olumlu düşünün, iyi beslenin, spor yapın, stresten uzak durmaya çalışın. En kısa sürede hamilelik haberinizi alırız inşallah. 🥰

Kızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
İşim de zaten stresli bu süreç de ekstra stres oluyor. Maalesef kafaya takma, stres olma demekle de olmuyor :(((
Benim de 7 .ayda oldu. Hamilelik öncesi kadın doğuma gittim kan değerlerime şekerime tiroidme felan baktırdım .Doktor bana 1 1 buçuk yıl deneyin olmazsa öyle gelin demişti.Siz de hamilelik olacaj düşünmeyin ben aman olmuyor bu ayda hamilelik olmaz zaten diye düşünmüştüm o ay hamile kaldım 😄inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız🌸

Doktor hormon testi yaptı mı
Evet yaptı, çok az pcos var dedi testosteron ve prolaktin sınırın bir tık üstü çıktı. Adet gecikmesi, ağrı ve bu sebepten Agnucaston ve dostinex başladık.
IMG_5773.jpeg
IMG_5772.jpeg

Benim de 7 .ayda oldu. Hamilelik öncesi kadın doğuma gittim kan değerlerime şekerime tiroidme felan baktırdım .Doktor bana 1 1 buçuk yıl deneyin olmazsa öyle gelin demişti.Siz de hamilelik olacaj düşünmeyin ben aman olmuyor bu ayda hamilelik olmaz zaten diye düşünmüştüm o ay hamile kaldım 😄inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız🌸
Ayy tebrik ederiiim 🫶🏼 inşallah, teşekkür ederim

Back