korunmasız ilişki sürecinde röntgen çekilme ihtimali var, beta HCH de hamilelik çıkmadan çekiliyor mu

loveincats

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
13
Kızlar 1 haftadır eşimle korunmasız ilişki yaşıyoruz çocuk düşünüyoruz. Fakat bugün elimi sakatladım ve şişti inanılmaz bir ağrı hissediyorum. Gitsem röntgen çekmek isteyecek doktor muhtemelen. Beta HCG ye bakar ama bu kadar sürede hamilelik varsa bile negatif çıkar. Doktora bunu nasıl ifade edicem bilmiyorum. Diyelim ki 3 gün önceki denememiz tuttu. Röntgen çekseler bir şey olur mu, bilgisi olan bi akış versin lütfen

İlişkiden 2 hafta sonrasında öğreniliyo sonuçta hatta kimisi daha bile geç öğreniyo ve o arada bilmeden birsürü şey yapmış olabilir herkes. İlla ki ince düşünüyo insan bu dönemde ama tuttuğu bile belirsiz o kadar küçükken bi zararı olmaz bence

ben 1 hafta önce röntgen cekindim ve anestezi aldım yirmilik diş çekimi için. bugün de hamile olduğumu öğrendim yani inşallah bir sey olmaz valla

Aynı durumu ben de yaşadım denediğimiz günlerde düştüm elimi sakatladım, doktora bu durumu söyledim gebelik olsa bile testte çıkmayacağını. O da 2 tane kurşun yelek giydirip o şekilde çektirmişti. Zaten o yelekler de karnımı örtüyordu

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim Allahtan bir şey olmamış yaaa. Eee hamile kalmış mısınız bari

Çok teşekkür ederim Allahtan bir şey olmamış yaaa. Eee hamile kalmış mısınız bari
Hayır tabii o zamanlar yeni evliyim hemen hamile kalacağımı sanıyorum falan ama maalesef doğal yoldan hamile kalamadım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım

Hayır tabii o zamanlar yeni evliyim hemen hamile kalacağımı sanıyorum falan ama maalesef doğal yoldan hamile kalamadım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım
Ayyy ben yeni evli değilim ama bende öyle sanıyordum hemen kalınır sanıyordum ama maalesef öyle olmuyormuş Ayy olsun öyle ya da böyle bir evlat sahibi olmuşsunuz. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allahım

Evet çok şükür Rabbim size de sağlıklı hayırlı güzel mi güzel bir evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…