- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
- Konu Sahibi my time is now
-
canım senin 1 damla gelmis bence korkma eğer devam edersede doktora gitarkadaşlar ben 4 senelik evliyim 4 senedir hiç korunmadım hamilede kalmadım öncelikle bunu paylaşmak isterim.
dün eşimle korunmasız bir ilişki yaşadım ve kalkarken peçete yardımıyla banyoya gittim. peçeteye baktığımda spermle karışık 1 damla kan geldi. 4 senedir ilk defa başıma böyle bir şey geliyor adetime 6 gün var ve açıkçası nedenini anlamadım. bu durumu başka nasıl daha düzgün anlatabilirdim bilmiyorum. acaba neden gelmiş olabilir bir bilginiz varmı? yardımlarınız için teşekkr ederim.
arkadaşlar ben 4 senelik evliyim 4 senedir hiç korunmadım hamilede kalmadım öncelikle bunu paylaşmak isterim.
dün eşimle korunmasız bir ilişki yaşadım ve kalkarken peçete yardımıyla banyoya gittim. peçeteye baktığımda spermle karışık 1 damla kan geldi. 4 senedir ilk defa başıma böyle bir şey geliyor adetime 6 gün var ve açıkçası nedenini anlamadım. bu durumu başka nasıl daha düzgün anlatabilirdim bilmiyorum. acaba neden gelmiş olabilir bir bilginiz varmı? yardımlarınız için teşekkr ederim.
yok canım devam etmedicanım senin 1 damla gelmis bence korkma eğer devam edersede doktora git
olabilirmi gerçekteen? bu şekilde gelebilirmi ihtimal varmı :)Yerlesme kanamasi olabilir..
ağrı olmadı canım :Sİlişki esnasinda agri olduysa rahim agzinda sivilce,yara olabilir
olabilirmi gerçekteen? bu şekilde gelebilirmi ihtimal varmı :)
:S
istenmezmi canım ya... 4 senedir korunmadık bi kere bile tutmadıEvet olabilir. Galiba istiyorsunuz hadi inşallah hayirlisiyla olur ya..
istenmezmi canım ya... 4 senedir korunmadık bi kere bile tutmadıinsan arıyor üzülüyor...
bunu yeni duydum :S bilmem ki olabilir belki :sKızlık zaridir esnekdir bir kizmiyillar sonrada akiyo
tamam canım yazarım :) umut dünyası naparsın :) inş gelir bizimde mucizemiz. sabırla bekliyoruz. ben kötü bişey olmasından korktum açıkçası :) keske yerleşme olsa..Hadi insallah. Belki zamani gelmiş. Yine de cok umutlanmayin ama inşallah gebesinizdir inşallah ya. Cook sevinirim. Ama buraya da sonucu yazin lütfen. .
tamam canım yazarım :) umut dünyası naparsın :) inş gelir bizimde mucizemiz. sabırla bekliyoruz. ben kötü bişey olmasından korktum açıkçası :) keske yerleşme olsa..
Tedavi gördünüz mu? Sorun neden kaynaklaniyor?
Insallah olur. Bilemeyiz. Ve insallah da oyledir. Benim içime dogdu ama tabiki bilemeyiz. Geçen ablamdan da bi iki damla kan gelmis. Dedim ki kesin hamilesin ve hamile cikti. Ah ah ben dd o bir iki damlayi gormek icin ne kadar sabirsizlaniyorim.
Insallah Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda en hayirli sekilde ve en hayirli cocuklari verir..
tedavi falan hiç görmedim canım pco var ama onu dert etmiyorum 44 günde bir adet oluyorum doktor düzenli dedi düzenliyse problem yok dedi. hiç adet olamayanlar ileri pcolular varmış. hamile kalma şansın azalır ama olur demişti doktor. eşimede baktırdık ondada bir problem yok.
hiçbir tedavi yöntemini denemedim açıkçası.Rabbim ol deyince olr zaten diyorum ama yinede ufaktan birikim yapmaya çalışıyorum dahada olmazsa seneye direk tüp bebek denerim diyorum.
içine doğan gerçek çıkar inş canım .. Rabbim hepimize nasip etsin...
Allah hayirlisini versin. Bende de cikolata kisti var. Ya olur ya olmaz dedi doktor. Aslinda nasipten öte köy olmazmis. Nasiptr yoksa tüp bebek de tutmaz. Ama nasipte varsa kendiliğinden olur. Insallah hayirli haberlerini aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?