• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık korunmasız ilişki + idrar yolu enfeksiyonu :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
dün ilk defa korunmasız ilişki oldu bebek planladığımız için bugün de sanırım az da olsa idrar yolu enfeksiyonu oldum çok az bi yanmam var idrar yaparken ilerlemesinden korkuyorum bactrim forte içsem mi ? ne yapsam ??? yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :(

Bol bol su iç canım. İlerlerse doktora mutlaka görün vede durumu anlat. En iyi çözüm onlarda.

Tamda bebek yolundaysanız bence de doktora gözükün, çok geçmiş olsun.

Bol bol su iç canım. İlerlerse doktora mutlaka görün vede durumu anlat. En iyi çözüm onlarda.
çok su içiyorum içtiğimde biraz daha rahatım ama sonuç yine aynı.... ilerlemesinden korkuyorum hemen 1 güne çocuk olur mu ki ya :( içsem hemen geçecek biliyorum...

Canım korkma bizzat ben üroloji uzmanıyla görüştüm bunu enfeksiyon gebeliğe engel değil dedi ama sen tedbirini al yinede biz ne söylersek söyleyelim her bünye bir değil

ne yapmalıyım peki şuan :( bactrim forte var ondan içsem olur mu hemen başında kesse enfeksiyonu ?

ilerlediğinde çok sıkıntı olduğunu biliyorum idrarımdan kan bile gelmişti 38 derece ateşim vardı o yüzden hemen başında bactrim forte mi içsem diyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Bende kültür yapılmıştı biliyorum hangi antibiyotiğn iyigeldiğini de siz gitmeden kullanmayın .

Cnm bn 15 haftalğm ağır bi enfeksiyon var şuan ama bebim iyi.. korkma doktora git ama bebin olmadan ilaç versin bebin olunca her ilacı veremiyo ve uzun sürüyo geçmesi.

dün ilk defa korunmasız ilişki oldu bebek planladığımız için bugün de sanırım az da olsa idrar yolu enfeksiyonu oldum çok az bi yanmam var idrar yaparken ilerlemesinden korkuyorum bactrim forte içsem mi ? ne yapsam ??? yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :KK43:
Bende daha geçen bu konuyu açtım ve en yararlı şey bol su tüketmek oldu çorap patik giydim battaniye örttüm yerimden kalkmadim akşamına hiçbir şey kalmadı

daha cumartesi günü göründüm doktora hiçbir sıkıntı yok dedi dün başladı işte yanmam çok az ve dünde korunmasız ilişki oldu :KK43:
Bende de oldu hamilelik öncesi doktor bir fitil verdi bide hap geçti 1 ay sonra hamile kaldım.
Hamileligim boyunca akintim bitmedi. Hep tahlillerde çıktı enfeksiyon ama ileri boyut değil. Ileri boyutta olması bebeği etkiliyormuş.

Cnm bn 15 haftalğm ağır bi enfeksiyon var şuan ama bebim iyi.. korkma doktora git ama bebin olmadan ilaç versin bebin olunca her ilacı veremiyo ve uzun sürüyo geçmesi.
Gittim doktora dün akşam 2 tane ilaç verdi çok teşekkür ederim sağol bu şekilde korunmasız ilişkiye devam edelim mi ? Dün ilişki olmadı ilacada dün başladım zaten bugün çok şükür biraz rahatladım bugünde ilişki olmayacak yarın olsun mu ?

Bende kültür yapılmıştı biliyorum hangi antibiyotiğn iyigeldiğini de siz gitmeden kullanmayın .
Gittim dün akşam 2 tane ilaç verdi bugün rahatladım biraz çok şükür dün ve bugün ilişki olmadı yarın ilişki olsun mu korunmasız doktora geçer dedi 1 2 güne zaten bende rahatladım hemen ilaçla

Back