korunma

Bu konuyu bende kara kara dusunuyorum Nasipse dogumdan sonra sprial taktirmayi dusunuyorum o yonde de cekincelerim var her bunye kabul etmiyormus. InsAllah bir sikinti yasamam. Buarada kondom en kolay yolu ama malesef bende hoslanmiyorum. Yeterince kaymiyo zevk almak yerine aci hissediyorum. Bendemi sikinti kondomda mi bilmiyorum. Kullanip memnun olan var mi acaba ya bunlarda cesit cesitmis.

Canım ben sana söyleyeyim ,3 ay once benim yengem taktirdi,adetleri normalden daha uzun sürüyordu spirali taktirinca ve miktarı biraz fazla geliyordu,2 ay böyle devam etti,3.uncu ayda kanaması hic durmadan devam etti,megerse spiral kaymış ,birde üstüne hamile kalmış ,spirali çıkardılar.ama kanamasi yine durmayinca düşük yaptığı anlaşıldı .üstüne birde rahimde parca kaldi ve kürtaj olmak zorunda kaldı .bana gore en sagliklisi.condom

Hadi ya cok kotu bir surec gecirmis gecmis olsun. Galiba bende baslarda sprial+kondom deniycem ondan sonrada duruma gore devam edicem. Hepsinin ayri skintilari var kadin olmak zormuss.

Arkadaslar size bi sorum olcak
Sağlık ocaginin verdiği dogum kontrol ilacina basladim 2. Kutum bitmk üzere ama asiri derece mide bulantim var ilac yapmis olabilir mi

Spiral + condom nedir ya . Abartmayin bence arkadaşlar.bir tanesi korur bunların :) yazık kendinize, verin prezervatif i adamın eline tamam.
Hadi ya cok kotu bir surec gecirmis gecmis olsun. Galiba bende baslarda sprial+kondom deniycem ondan sonrada duruma gore devam edicem. Hepsinin ayri skintilari var kadin olmak zormuss.

Spiral + condom nedir ya . Abartmayin bence arkadaşlar.bir tanesi korur bunların :) yazık kendinize, verin prezervatif i adamın eline tamam.

Tahris ediyo canim her zaman kullanamiyorum condomu. O yuzden esimde pek alisamadi. Sprial benim icin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…