korunma

Doğurganlığını kanıtlamamış bir kadının yani çocuğu doğmamış bir kadının tüm bu yöntemleri kullanması doğru değil canım. Bu bahsettiğin yöntemleri ben bekarken hormon tedavisinde kullandım ama şöyle bir durum var eğer senin doğurganlık ihtimalin azsa ve bu yöntemleri kullanırsan daha da aza indirgeyebilirsin şansını. Ben çok korkuyordum bebek olması zor olur diye ama çok şükür hemen oldu bebeğim ama bilemezsin. Sitede hamilelik topiği var kızlar ne kadar uğraşıyolar hamile kalabilmek için aklın hayalin durur. Çocuk için hazır hissetmiyorsanız eğer en doğru yöntem erkeğin korunması, koskoca adam böyle bi sorumluluğu sadece senin taşıman doğru da değil zaten.

Prezervatif kullanmamanın neden erkek rahatı için olduğu düşünülüyor anlamıyorum. Bir kadın olarak hoşlanmıyorum o plastik zımbırtıdan. Tercihim değil.
Şu an hap kullanamadığım için mecburen kullanıyoruz ama benim için en güzeli ve güvenlisi hap.
Yine de korunma yöntemine bir doktor eşliğinde karar verilmeli.

Valla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse :KK43:
Ah canim, ne kadar da normal siradan seyler bunlar. Cocuk aldirmis bir de oyle anlatiyor ki sanki bakkaldan ekmek aldi.
Ne denir ki, hem tedbirinizi almaktan acizsiniz, hem de bebek katili olacak kadar zalim. Madem b.k yeme meraklisisin (kendi tabirin bu) o zaman bari insan gibi korunmayi da zahmet edip uygula! Her sey bu kadar basit 'degillllll' degil!

Arkadaşım sağlık ocaklarında ücretsiz spiral takılıyor 5 dklık bir şey gidip taktır kürtaj korunma yöntemi değil bir kere boşalan bir daha boşalır bunun stresini yaşama

sağlık ocakları sağlıklı değil maalesef. çünkü spirali taktıktan sonra ultrasonla kontrol ediyor dr. sağlık ocaklarında böyle birşey mümkün değil. bu şekilde taktırıp art arda hamile kalan var tanıdığım. en güzeli uzman dr. tabi o da %100 değil ama daha kontrollü olur.

4.bebeğe hamile biri olarak ben konuşmayım daha iyi :halay:
Ceket atsa hamile kalıyorum :eek:
Prezervatif + şu 3 aylık iğnelerden olabilir. Bizim bakıcımız 2 kez spiralle hamile kaldı , onunda 4 çocuğu var :)
Bu sezeryandan sonra tüpleri bağlatayım diyorum, ona da eşim yanaşmıyor, bizde Doğuya yerleşelim de göze batmayalım diyor :KK48:
Canım sen A++ gebe kalma yeteneklerine sahipsin bence ya da sizin evin havasını soluyan hop gebe

Ah canim, ne kadar da normal siradan seyler bunlar. Cocuk aldirmis bir de oyle anlatiyor ki sanki bakkaldan ekmek aldi.
Ne denir ki, hem tedbirinizi almaktan acizsiniz, hem de bebek katili olacak kadar zalim. Madem b.k yeme meraklisisin (kendi tabirin bu) o zaman bari insan gibi korunmayi da zahmet edip uygula! Her sey bu kadar basit 'degillllll' degil!
Olayın büyüklüğünün farkında değil

Canım sen A++ gebe kalma yeteneklerine sahipsin bence ya da sizin evin havasını soluyan hop gebe
Hep yardımcı kadınımız yüzünden , elinden yemek yedik sonuçta, bizi de kendine benzetti :KK48::halay:hala benim bebeğe iç geçiriyor, tüplerini bağlatmasa daha kazara hamile kalırdı birkaç tane daha

Uzmanlar bas bas bağırıyor kürtaj bir korunma yöntemi değildir diye.
Hem bi cana kıyıyorsunuz hem de bedeninize zarar. Rahim içi yapışıklık vs oluyor
Değer mi , yazık günah

sağlık ocakları sağlıklı değil maalesef. çünkü spirali taktıktan sonra ultrasonla kontrol ediyor dr. sağlık ocaklarında böyle birşey mümkün değil. bu şekilde taktırıp art arda hamile kalan var tanıdığım. en güzeli uzman dr. tabi o da %100 değil ama daha kontrollü olur.

Sağlık ocağında ücretsiz takıyorlar basit bir işlem daha ulaşılabilir her yerde var diye söyledim taktırdıktan sonra bir hastaneye gidip ultrasondan kontrol ettirebilir.

Arkadaşım sağlık ocaklarında ücretsiz spiral takılıyor 5 dklık bir şey gidip taktır kürtaj korunma yöntemi değil bir kere boşalan bir daha boşalır bunun stresini yaşama
Ya evet düşünmedim değil ama halam spiral işleminden sonra çok sıkıntı yaşadı gözüm korktu :(

çünkü sadece sevişmeyi biliyosun onun dışında geri çekilme yöntemini korunma yöntemi sanacak kadar ve aldırdığı bebeği çok rahat anlatacak kadar garipsin böyle biri için en iyi dileğim bu oldu üzgünüm

hayat senin istediğin gibi yaşa ama bilinçli yaşa yaptım oldu sonrada aldırdım deme yazık günah

çünkü sadece sevişmeyi biliyosun onun dışında geri çekilme yöntemini korunma yöntemi sanacak kadar ve aldırdığı bebeği çok rahat anlatacak kadar garipsin böyle biri için en iyi dileğim bu oldu üzgünüm

Canım benim nasıl anlam çıkarmışsın gerçekten hayran kaldım sana. Eğer ben duygusuz bir.insan veya cahil bir insan olsaydım korunma yöntemi aramayı düşünmezdim bile evlenir doğururdum çocuğu kaza kurşunu bu da der.geçer giderdim. O bebek için ben neler çektim kimse bilmiyor kürtaj oldum demek bundan hiç etkilenmedim demek değil tam.tersine bir bejçbek ağlaması veya gülmesi duyunca gözlerinin dolması demek. Hiç bir kadın için kürtaj olmak kolay değildir asla. Ben bu dönemdeyken anneme ben aldırmayacağım bu çocuğu dediğimde yaşananları bir ben bilirim. Beni yargılamadan, yazdıklarımda olay çıkartacak birşey aramadan okursan sevinirim.

hayat senin istediğin gibi yaşa ama bilinçli yaşa yaptım oldu sonrada aldırdım deme yazık günah

Olayın büyüklüğünün farkında değil
Maalesef. Bir canin sorumsuzca ana rahmine dusmesine mi yanarsin, oradan umursamazca oldurulmesine mi, hala bu durumdan ders almayan kadina mi yoksa bu cahilliginin dahi farkinda olmamasina mi!
Bir de doktor doktor gezen, hamile kalmak icin umutla yillarca ugrasan hemcinslerimiz var tabi... Allah ana baba olmayi hak etmeyene nasip etmesin diyecegim ama boş. Varligi da yoklugu da imtihan oluyor insanlar icin.

Maalesef. Bir canin sorumsuzca ana rahmine dusmesine mi yanarsin, oradan umursamazca oldurulmesine mi, hala bu durumdan ders almayan kadina mi yoksa bu cahilliginin dahi farkinda olmamasina mi!
Bir de doktor doktor gezen, hamile kalmak icin umutla yillarca ugrasan hemcinslerimiz var tabi... Allah ana baba olmayi hak etmeyene nasip etmesin diyecegim ama boş. Varligi da yoklugu da imtihan oluyor insanlar icin.
Allah ıslah etsin acırım ilerde bu zihniyetler anne baba olacak

Back