Neden güvenmiyorsun eşine?
Çocuk mu istiyor?
Korunuyormuş gibi yapıp hile yapmasından mı korkuyorsun?
O nasıl iletişim öyle sevişiyoruz ama güvenmiyorum, gizli savaş gibi.
Ayy çok teşekkür ederim canım düşüncelerin içinMigimcim yazılarını hep takip ediyorum cok beğeniyorum kendime cok yakin buluyorum. Yazamadam edemicem her yorumunu görünce okumadan acaba yine ne yazdi diye gulumsuyorum. Hafif tatlı sinirli bir halin var cok hoş bence :)
Bence sen yumurtalıklarını falan aldır bi kereyle hamile kaldıysan asker dönüşü mazallahValla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse
Valla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse
Valla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse
4.bebeğe hamile biri olarak ben konuşmayım daha iyiBu konuda ben de takipteyim.
Malesef hala isteğime göre bir yöntem bulamadım. İlaç aldım ancak o kadar çok şey okudum ki hakkında, (makaleler dahil) , son kararım hormonu dışardan almamak oldu.. Evet bazı kanser türlerini engelliyor ama bazı kadınlarda pıhtılaşmaya sebep olup ciddi hastalıklara neden olabiliyor.
Erkeğin korunma yöntemini sevmiyorum. Bariyer yöntemleri var, onların da koruma oranı hap kadar yüksek değil.
Yıl olmuş 2016, hala buna tam bir çare bulunamamış.
Ben artık pes ettim.
Bizim bebelere isim listesi yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?