korunma

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
34
Arkadaşlar merhaba burası yeri mi bilemiyorum ama korunma yönteminiz nedir memenun musunuz?
İğne kullandım kullanırken adetim kesildiği için bırakmak zorunda kaldım spreal düşündüm o da rahim enfeksiyonu geçirdiğim için önermediler
İlaca başlamayı düşünüyorum
Eşin korunsun demeyin bu konuda güvenmiyorum

Doğum kontrol hapları çoğu şeye iyi diye biliyorum. Ama nede olsa hap hormon sonuçta insan dışardan hormon almakta istemiyor.
Erkek korunmasi saglik açısından riskli degil ama onuda yapan pek yok.
Ignelerin yan etkisi olabiliyor diye biliyorum.
Spirali cocugu olanlara oneriyorlar diye biliyorum.
Takvim ve geri cekme zaten korunma yöntemi degil.
Baska kaldımj yöntem bilemedim ama hepsi bir sıkıntı stres.
Sana en uygun hangisi onu seç tabi ama sıkıntılı bir iş.

Neden güvenmiyorsun eşine?
Çocuk mu istiyor?
Korunuyormuş gibi yapıp hile yapmasından mı korkuyorsun?
O nasıl iletişim öyle sevişiyoruz ama güvenmiyorum, gizli savaş gibi.

Migimcim yazılarını hep takip ediyorum cok beğeniyorum kendime cok yakin buluyorum. Yazamadam edemicem her yorumunu görünce okumadan acaba yine ne yazdi diye gulumsuyorum. Hafif tatlı sinirli bir halin var cok hoş bence :)

Migimcim yazılarını hep takip ediyorum cok beğeniyorum kendime cok yakin buluyorum. Yazamadam edemicem her yorumunu görünce okumadan acaba yine ne yazdi diye gulumsuyorum. Hafif tatlı sinirli bir halin var cok hoş bence :)
Ayy çok teşekkür ederim canım düşüncelerin için :oops: çok incesin Hoppa

Bu konuda ben de takipteyim.

Malesef hala isteğime göre bir yöntem bulamadım. İlaç aldım ancak o kadar çok şey okudum ki hakkında, (makaleler dahil) , son kararım hormonu dışardan almamak oldu.. Evet bazı kanser türlerini engelliyor ama bazı kadınlarda pıhtılaşmaya sebep olup ciddi hastalıklara neden olabiliyor.

Erkeğin korunma yöntemini sevmiyorum. Bariyer yöntemleri var, onların da koruma oranı hap kadar yüksek değil.

Yıl olmuş 2016, hala buna tam bir çare bulunamamış.

Ben artık pes ettim.
Bizim bebelere isim listesi yapıcam. :olamaz:

Valla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse :(

İğrenç bi espiri yapasim geldi suan ama yapmiycam asddff

Ben pek anlamiyorum bu konulardan ama insanlar cogunlukla prezervatif tercih ediyo

Valla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse :KK43:
Bence sen yumurtalıklarını falan aldır bi kereyle hamile kaldıysan asker dönüşü mazallah

En iyisi tüp ligasyonu, çocuk sahip olmak istryince de tüp bebek yöntemi.

Ya da vazektomi, öncesinde sperm dondurursunuz, sonra bebek isteyince tüp bebek yöntemi yine

Valla bizde erkek arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık. Prezervatif sevmiyorum ince bile olsa o lanet.şeyi hissediyorum bütün olayı bitiriyor. İlaç kullanıyorum bu sefer de lazer epilasyonu için sıkıntı yaşıyorum. En sonunda oluruna bıraktık çekilme yöntemiyle ama sağolsun bi kere tutamadı onda da hamile kaldım 4 ay önce kürtaj oldum :/ şimdi askerden dönecek ne bok yicez bende bilmiyorum biri beni yeşillendirsin mümkünse :KK43:

nereyi yeşillendiriyor, ekşi mi la burası?

Arkadaşım sağlık ocaklarında ücretsiz spiral takılıyor 5 dklık bir şey gidip taktır kürtaj korunma yöntemi değil bir kere boşalan bir daha boşalır bunun stresini yaşama

:kusmuk:

bence sen ne yap et üreme

Bu konuda ben de takipteyim.

Malesef hala isteğime göre bir yöntem bulamadım. İlaç aldım ancak o kadar çok şey okudum ki hakkında, (makaleler dahil) , son kararım hormonu dışardan almamak oldu.. Evet bazı kanser türlerini engelliyor ama bazı kadınlarda pıhtılaşmaya sebep olup ciddi hastalıklara neden olabiliyor.

Erkeğin korunma yöntemini sevmiyorum. Bariyer yöntemleri var, onların da koruma oranı hap kadar yüksek değil.

Yıl olmuş 2016, hala buna tam bir çare bulunamamış.

Ben artık pes ettim.
Bizim bebelere isim listesi yapıcam. :olamaz:
4.bebeğe hamile biri olarak ben konuşmayım daha iyi :halay:
Ceket atsa hamile kalıyorum :eek:
Prezervatif + şu 3 aylık iğnelerden olabilir. Bizim bakıcımız 2 kez spiralle hamile kaldı , onunda 4 çocuğu var :)
Bu sezeryandan sonra tüpleri bağlatayım diyorum, ona da eşim yanaşmıyor, bizde Doğuya yerleşelim de göze batmayalım diyor :KK48:

D diZzYy00 konu sahibesi arkadaşım spiral taktırmak en rahatı fakat sorun yaşadım demişsin o zaman diana 35 kullan doğum kontrol hapı ben kullanıyorum çokta memnunum kıllarımda azalma yaptı kararan bölgeleri koltuk altı.. özel bölge gibi düzeltti ayrıca 80 beden sütyen kullanıyorum bir kaç gecedir göğüslerim ağrıyor şu an 80ni tam dolduruyor çok memnunum yani sakın ihmal etme 10 lira bişey zaten dönülmez sonuçlar çok daha kötü oluyor

Back