Kizlar, ben yaklasik 3-4 aydir kullaniyorum ve keske daha önce baslasaydim diyorum..! Kesinlikle tavsiye ediyorum!!!
Ayrica bende konu acmistim ama pek cevap alamamistim...demek ki o zamanlar yaygin degilmis...(
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-planlamasi/253737-quotvajen-halkasiquot-quotnuva-ringquot.html)
Cok rahat ve cok basit...Silikon´dan olan seffaf ince bir halka..! O´nu iki parmak arasina alip tampon kullaniminda oldugu gibi, vajina´ya veriliyor..! Hissedilmeyecek kadar ileri itiliyor..! 21 gün kaliyor ve 21. gün parmaginiz yardimi ile vajinadan cikartiyorsunuz..! Ilk cikartmada biraz acemilik cekebilirsiniz ama daha sonraki aylar daha pratik davraniyorsunuz..! 7 gün bosluk oluyor ve adet kanamasi gerceklesiyor..!
Ring´i cikarttiginiz günün ertesi haftasi, ayni gün ve ayni saatte yeni Ring takiliyor..!
O kadar yani..! Cok rahat inanin ve kesinlikle o´nun bir yerlere kacma yada kaybolma imkani YOK!
Bu aksam yeni halka takacagim...paketi actigimda resim ceker buraya eklerim Ring´in görüntüsünü..unutmasam eger...!!
Önemli Not: Eczaneden alindiginda soguk zinciri bozulmamali...Eve götürdügünüzde mutlaka buzdolabin´da saklayin kullanacaginiz güne kadar!! Yoksa hormonlarin etkisi azaliyormus..! Bekar arkadaslar "kizlik" konusunda doktorlarina danissin kullanmadan önce.