Öyle oluyordu bizim de korunurken hiç sıkıntı yaşamadım 2 sene boyuncaSelamlar. Öncelik ile 21 yaşındayım. Önceden üyeliğim vardı ancak hesabın bilgilerini unuttum. Bi soru da yeşillenınce aklımda dedim burada ki kadın arkadaşlar ve büyüklerimden yardım veya bilgi alayım isteyim. Şöyle ki Prezervatif ile korunuyorum iliski de partnerim takıyor oyle yapıyoruz ancak prezervatife yaparken hava giriyor galiba prezervf. ucu hava doluyor çıkarınca bakınca öyle görünüyor ucu kabarık içi hava dolu oluyor Öyle olması normal mi? ..koruyuculuk konusunda en yüksek koruma hangi korunma seklidir? Gerçekten bütün korunma stillerini kombo yapsak sanki bazılarımızın içinde ki kurt yinede gitmez o anlarin heyecanı değil de iç de anca kurt kalir.yapsak dert yapmasak dert. Fikirlerinizi önerilerinizi beklerim
Aa harbi mi..o zaman biz de doğru yapıyoruz :) çok teşekkür ederimÖyle oluyordu bizim de korunurken hiç sıkıntı yaşamadım 2 sene boyunca
Cİddi mi ..ya onu da araştırmaya almıstım ama korktum bi akraba taktırdıktan sonra hamile kalmisti..çok af edersin ama siz kullandınız mı spiral ? Ben de aylık iğneyi araştırıyordum ama hormonal olarak hap ve iğne de pek iyi gibi durmuyor galiba :) .Prezervatif yirtilabilir içeride..Risk tüm korunma yontemlerinde var aslinda ama spiral en saglami diyorum ben
Çocuk istediğim için 1 senedir bıraktık korunmayı. Prezervatifte yırtık olmadığı sürece sorun olmaz.Aa harbi mi..o zaman biz de doğru yapıyoruz :) çok teşekkür ederimyardımcı oldu tecrüben. Gerçekten ufacık şeyden korkabiliyor insan aman şöyle aman böyle diye detaya takılıyoruz :)) ucu kabarık olunca eyvah hava giriş çıkısından sperm falan çıkıp bana gelip bulaşmış olmasın diye diye paranoya oldum . Af edersin halen korunuyor musunuz? Çok pardon sordum ama höt diye .. iğneye geçenler de oluyormus aslında onu araştırmaya başlamıştım..
Ben de halen spiral var.Doktor cok önemli spiralde.Rahme uygun spiral takilmadiginda sıkıntı olabiliyor evet.Ama ne bileyim spiral+ belki mutlu sonra dogru prezervatif daha korunaklı olurCİddi mi ..ya onu da araştırmaya almıstım ama korktum bi akraba taktırdıktan sonra hamile kalmisti..çok af edersin ama siz kullandınız mı spiral ? Ben de aylık iğneyi araştırıyordum ama hormonal olarak hap ve iğne de pek iyi gibi durmuyor galiba :) .
Aboooaağ ciddi mi ama sen iyiki olmussunBen de halen spiral var.Doktor cok önemli spiralde.Rahme uygun spiral takilmadiginda sıkıntı olabiliyor evet.Ama ne bileyim spiral+ belki mutlu sonra dogru prezervatif daha korunaklı olur
Ben prezervatifle korunan ana babanin cocugu olarak sicak bakamiyorum iste
Valla mı ha oh şükür yaÇocuk istediğim için 1 senedir bıraktık korunmayı. Prezervatifte yırtık olmadığı sürece sorun olmaz.
Aaaaa bu yontem de çok iyi şimdi düşününcePrezervatifte 8 yılım bitti. Çok şükür hiç kaçak olmadı. Marka olarak farkediyor. O.. ile başlayan pahalı diye Du.. ile başlayan markadan almıştım 5 dk sonra yırtıldı hepsini attık mecbur diğeriyle devam ettik. Bekarsanız spiral + prezevatif kullanın garanti olsun.
Ah bi sorum daha..iliski sırasında prezervatifin ucuna hava dolar gibi olması normal mi acaba ..hatta geçen ki iliskimde de hissizliği olduğu sırada çok pardon cidden oral istedi prezervatif üstünden yap düzelsin dedi diş değirmedigimi söyledi yırtılmadı görünmüyor dedi çıkaralım yenisini mi takalım dedim şöyle bi bastırdım ucu tekrar haba doldu falan etraftan da bi sızma görünmüyordu. Hala elimiz alışamadı takarken biraz ağzına alıp balon gibi sisirip esnetip sonra üst ucundan tutarak. Ve her iliskide de bitince prezervatifin içini su doldurup sızdırıyor mu diye bakıyorduk..bugun sadece dışına sızmış gibi bi sıvı vardı o da yanlış tanımadıysam bana aittiPrezervatifte 8 yılım bitti. Çok şükür hiç kaçak olmadı. Marka olarak farkediyor. O.. ile başlayan pahalı diye Du.. ile başlayan markadan almıştım 5 dk sonra yırtıldı hepsini attık mecbur diğeriyle devam ettik. Bekarsanız spiral + prezevatif kullanın garanti olsun.
Annem de spiral kullanıyormuş ama ben olmuşum. Sanırım hiçbir yöntem kesin koruma sağlamıyor.Cİddi mi ..ya onu da araştırmaya almıstım ama korktum bi akraba taktırdıktan sonra hamile kalmisti..çok af edersin ama siz kullandınız mı spiral ? Ben de aylık iğneyi araştırıyordum ama hormonal olarak hap ve iğne de pek iyi gibi durmuyor galiba :) .
Takarken prezervatifin ucundaki havayı boşaltmanız gerekiyor.Selamlar. Öncelik ile 21 yaşındayım. Önceden üyeliğim vardı ancak hesabın bilgilerini unuttum. Bi soru da yeşillenınce aklımda dedim burada ki kadın arkadaşlar ve büyüklerimden yardım veya bilgi alayım isteyim. Şöyle ki Prezervatif ile korunuyorum iliski de partnerim takıyor oyle yapıyoruz ancak prezervatife yaparken hava giriyor galiba prezervf. ucu hava doluyor çıkarınca bakınca öyle görünüyor ucu kabarık içi hava dolu oluyor Öyle olması normal mi? ..koruyuculuk konusunda en yüksek koruma hangi korunma seklidir? Gerçekten bütün korunma stillerini kombo yapsak sanki bazılarımızın içinde ki kurt yinede gitmez o anlarin heyecanı değil de iç de anca kurt kalir.yapsak dert yapmasak dert. Fikirlerinizi önerilerinizi beklerim
uç kısmı öyle oluyor evet, yapısal açıdan patlamayı önlemesi için o hava boşluğu kalmalı zaten, akan da orda toplanıyo zaten. koruyuculuk olarak ben hap+ prezervatif taraftarıyım. Spiral yazan olmuş ama en güvenmediğim şeydir spiral.Kendi çevremde bile kaç spiral kazasına şahit oldum. hiç önermem.Selamlar. Öncelik ile 21 yaşındayım. Önceden üyeliğim vardı ancak hesabın bilgilerini unuttum. Bi soru da yeşillenınce aklımda dedim burada ki kadın arkadaşlar ve büyüklerimden yardım veya bilgi alayım isteyim. Şöyle ki Prezervatif ile korunuyorum iliski de partnerim takıyor oyle yapıyoruz ancak prezervatife yaparken hava giriyor galiba prezervf. ucu hava doluyor çıkarınca bakınca öyle görünüyor ucu kabarık içi hava dolu oluyor Öyle olması normal mi? ..koruyuculuk konusunda en yüksek koruma hangi korunma seklidir? Gerçekten bütün korunma stillerini kombo yapsak sanki bazılarımızın içinde ki kurt yinede gitmez o anlarin heyecanı değil de iç de anca kurt kalir.yapsak dert yapmasak dert. Fikirlerinizi önerilerinizi beklerim
Aa cok tesekkur ederim bilgi verdiğiniz için :) demek öyle olacak. Ama ucunda hava kaldırdı diye sürekli kaydı dısarı galiba. Şimdi anlıyorum. Ucunda hava kaldığı zaman mi problem yaratır mı acaba el alışkanlığımız henüz oluşmadığından henüz takmak da zorlanıyoruz takıyoruz yapıyoruz çıkarınca bakıyorum ucu hava dolmuş gibi ..o bi problem yaratır mı ki? :// en az 1 kutu ile kendi kendine alıştırma yap iyice öğren diyim bari partnere ders olsunTakarken prezervatifin ucundaki havayı boşaltmanız gerekiyor.
Prezervatif tek başına yeteri kadar koruyucu ekstra önlem alacaksan doğum kontrol hapı kullanabilirsin
Aaa o halde doğru kullanmışızuç kısmı öyle oluyor evet, yapısal açıdan patlamayı önlemesi için o hava boşluğu kalmalı zaten, akan da orda toplanıyo zaten. koruyuculuk olarak ben hap+ prezervatif taraftarıyım. Spiral yazan olmuş ama en güvenmediğim şeydir spiral.Kendi çevremde bile kaç spiral kazasına şahit oldum. hiç önermem.
Harbi mi..acaba napsak bi iki yontemi bi arada kombo mu yapsakAnnem de spiral kullanıyormuş ama ben olmuşum. Sanırım hiçbir yöntem kesin koruma sağlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?