- 28 Mart 2020
- 21.282
- 64.531
Sorabilirsiniz birkaç sene olduMerhaba,
Elleacnelleyi ne kadar kullanmıştınız acaba size birkaç soru sorabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorabilirsiniz birkaç sene olduMerhaba,
Elleacnelleyi ne kadar kullanmıştınız acaba size birkaç soru sorabilir miyim
Bu ilaç sizde hiç yan etki yaptı mı? Bir de âdetinz ilacı bıraktıktan kaç gün sonra başladı? Ben bu ay ilk defa kullandım yedi günlük aranın dört ve üçüncü günü lekelenme gibiydi. Böyle 5.6.7. günleri pıhtılı bir şekilde kanama oldu. Açıkçası emin olamadım niye yoğun kanamam üç gün sürdü? Sizce ilaç ilaç mı yaptı gebelik var mıdırSorabilirsiniz birkaç sene oldu
Doğum kontrol hapları regl süresini kısaltır. Konforlu bir regl sağlar. Benim kullandıklarım böyle yaptı. Bu hap da 7 günlük reglimi 4 güne indirdi.Bu ilaç sizde hiç yan etki yaptı mı? Bir de âdetinz ilacı bıraktıktan kaç gün sonra başladı? Ben bu ay ilk defa kullandım yedi günlük aranın dört ve üçüncü günü lekelenme gibiydi. Böyle 5.6.7. günleri pıhtılı bir şekilde kanama oldu. Açıkçası emin olamadım niye yoğun kanamam üç gün sürdü? Sizce ilaç ilaç mı yaptı gebelik var mıdır
Anladım teşekkür ederim. Peki pıhtılı adet kanaması görmeme rağmen birde dediğim gibi birkaç pedi doldurmuştu adetim. test yapmama gerek var mı sizce bu adet midirDoğum kontrol hapları regl süresini kısaltır. Konforlu bir regl sağlar. Benim kullandıklarım böyle yaptı. Bu hap da 7 günlük reglimi 4 güne indirdi.
Bunlar normal, hap sayesinde konforlu bir hale geliyor. İçiniz rahat etmeyecekse test yapın.Anladım teşekkür ederim. Peki pıhtılı adet kanaması görmeme rağmen birde dediğim gibi birkaç pedi doldurmuştu adetim. test yapmama gerek var mı sizce bu adet midir
hapı ben de sonsuza kadar savunacağımÖlene kadar hapı savunacağım. Hapa neden karşısınız anlamadım. Konu hormonsa spiralde, aşıda, implanta da hormon var. Hap çok konforlu benim için. Alarm ile dakikası dakikasına yutuyorum.
Bazı yan etkiler varmış ama ben hiç yaşamadım. Kıllanmada artış, cinsel istekte azalma, sinirlilik gibi. Bir de hap kullanırken aşık olduğumuz erkeklerden hapı bırakınca soğurmuşuz. Bunu da yeni öğrendim.
Keşke bazı erkekler de sorumluluk hissetse bu konuda. Mesele bizim bedenimizde gerçekleşiyor diye korunmayi genellikle kadin düşünüyor. Tabii ki istisna erkekler de var.
Kadınlara verilmiş en güzel nimetlerden biri. Doğru kullanıldığında riski bile olduğunu düşünmüyorum. Aynı saatte aynı dakikada içip de hamile kalan kimsenin olduğunu duymadim. Hep unutmak ya da saat oynaması ile ilgili riskler var.hapı ben de sonsuza kadar savunacağım
Doğum kontrol hapları regl süresini kısaltır. Konforlu bir regl sağlar. Benim kullandıklarım böyle yaptı. Bu hap da 7 günlük reglimi 4 güne indirdi.
o saydığın yan etkilerin hiçbiri bende de olmadı aksine cinsel istek tavan yaptı, eskiden aklıma bile gelmezdi hormonel dengem bozulduğu için tüylenmem olmuştu ama zaten haptan öncesindeydi.Kadınlara verilmiş en güzel nimetlerden biri. Doğru kullanıldığında riski bile olduğunu düşünmüyorum. Aynı saatte aynı dakikada içip de hamile kalan kimsenin olduğunu duymadim. Hep unutmak ya da saat oynaması ile ilgili riskler var.
Elleacnelle, saat 22.00'de alıyorum. O akşam dışarıda olma planim varsa hemen o an ilacı çantama atıyorum. Evde değilsem ilacı yanıma almak için alarm kuruyorum. 21 günlük hap. Ben de ilk yazz ile başladım. 24+4 oluyordu onda. Öyle takip etmek kolay ama ben o hapı sevmedim. Regl takvimine de kaydediyorum, hapın ilk ve son günlerini. Problemsiz harika geçiyor benim için.hapın 21 günlük mü 28 günlük mü? bir de ismi nedir rica etsem, ben qlairista kullanıyorum adet olamadığım için gittiğim kadın doğum bana yazmıştı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. saat kaçta alıyorsunuz genelde? ben de dakikası dakikasına kullanmaya çalışıyorum
bendekinde de günleri yazıyor döngü içerisinde renkli haplar var tam günü gününe reglimi de oluyorum sondan 2 öncesindeki 2 hap kırmızı onları içinde regl başlıyor, reglken de içmeye devam ediyorum yani döngü bu şekilde devam ediyorElleacnelle, saat 22.00'de alıyorum. O akşam dışarıda olma planim varsa hemen o an ilacı çantama atıyorum. Evde değilsem ilacı yanıma almak için alarm kuruyorum. 21 günlük hap. Ben de ilk yazz ile başladım. 24+4 oluyordu onda. Öyle takip etmek kolay ama ben o hapı sevmedim. Regl takvimine de kaydediyorum, hapın ilk ve son günlerini. Problemsiz harika geçiyor benim için.
Bunda 21 günden sonra maksimum 7 gün bekleniyor. O 7 gün içinde regl geliyor. Benim 6. 7. gün gelir genelde. Once de döngüsü uzun biriydim. Hapla da öyle uzun oluyor.bendekinde de günleri yazıyor döngü içerisinde renkli haplar var tam günü gününe reglimi de oluyorum sondan 2 öncesindeki 2 hap kırmızı onları içinde regl başlıyor, reglken de içmeye devam ediyorum yani döngü bu şekilde devam ediyor