- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
Ayy benim konum bu 4 sayfayı okuyum bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişiye göre değişen bir durum bende iştah açılması yaptı kullandığım dönemde sürekli birşeler yeme isteği oldu 4 ay önce bıraktım.merhaba. kilo alimi ne duzeyde siz aldiniz mi ?
Valla en başından sonuna kadar takarsa korurne kadar korunabilirr en fazla prezervatif o da pek korudugu soylenemez
Ne kullanıyorsunuz bende kullanmayi düşünüyorum daBende emziriyorum.Ama emziren annelere ozel olan doğum kontrol hapi kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile.Hic yan etkisi olmadı.
yirtigi pirtigida goz onunde bulundurmak gerekValla en başından sonuna kadar takarsa korur
Öyle sonradan torba niyetine takılınca korumaz zaten
Kişiye göre değişen bir durum bende iştah açılması yaptı kullandığım dönemde sürekli birşeler yeme isteği oldu 4 ay önce bıraktım.
Hibiskus çayının doğal bir doğum kontrol yöntemi olduğu hakında İbrahim saraçoğlu nun bir videosunu izledim. Günde 2 bardak hibiskus çayı içtim başka bir yöntem kullanılanmadım şimdilik hamilelik olmadı.
İkinici çocuğu düşündüğüm için onuda bıraktım
bu ay olursan cay koruyabilir o zaman onu deneyeyim
Benim kanamam durmadı cnm 3 ay boyuncaNe oldu mesela
Beni mahvetti o igneCok pismanim saclarimi döktu.Zaten kan degerlerim düsüktu surekli kanama yapti iyice kansiz kaldim.Surekli basim dönuyordu bu yuzden.Ustune nedense cok kotu koku yapti fitil ilacla zor gecirdim.Bana hic yaramadi kisaca kiloda yapti onu da ekleyeyimMerhaba kızlar
Aranızda 3 aylık iğne ile korunan var mı?
Bn bugün yaptırdım ama kafamda bi takım soru işaretleri kaldı
Çünkü ikinci çocuğuma korunurken gebe kalmıştım
Bu iğnenin bi zararı olur mu
Emzirdiğim için bu yöntemi tercih ettim