- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Ahah yok ben utanmıyorum. Önce alacağım diğer şeyleri alıyorum, sonra sinsi sinsi kadın kasiyer buluyorum. Ürünler bitmek üzereyken "bir tane de (elimle gösterip) alacağım" diyorum. Kadın bir an yüzüme bakıyor, sonra veriyor (hatta geçen gün boyu yetmedi de ben almak zorunda kaldım).yok kız ben yinede utanıyorum
E yani, hayatın gerçekleri bunlar. Napayım korunmayayım mı hıh.Ne olursa olsun yanı kötü bişey değil ki bu bakışları sevmıyorum. Ped bile alsam değişik bakıyolar naapim bez mi koyayım
yok alerjim yok ama adamı ikna edene kadar canım çıkıyo enerjimin yarısını iknaya harcıyorumsen prezervatif e devam kardeş.
lateks alerjin de mi var yoksa?
Kız kardeşim düğünün ertesi günü kocası utanıyormuş göyaa diye bana aldırdı 2 kutu prezervatif. Nasıl utanmışsam artık 44 lira tutmuş 50 diye 10 tl vermişim para üstü bekliyorumAA bence deneyın çok zevklı oluyor ben hatta dıyorum hangısını ıstersın elimizdekileri sayıyorum
Ama şu kötu oluyo hanı markette alıyosun kondomları çeşit çeşit kasıyerın bı bakısı varYıl olmuş 2016 hala böyle şeyler garip gelıyo ınsanlaraaa
Hahahaha oda dogruErkeklerin gelgiti olmaz, git-gel'i olur anca
Ayy içmeyin onu ya ben bi kere içtim duygusal çöküntü yaptı resmen. Kaç gün ağlak ağlak gezdim ortalıkta. Her söylediğine alınınca bi daha teklif dahi etmedibide ertesi gün hapını alır şak diye koyar önüme ona sinir oluyorum
ben normalde de alınganım birazcıkAyy içmeyin onu ya ben bi kere içtim duygusal çöküntü yaptı resmen. Kaç gün ağlak ağlak gezdim ortalıkta. Her söylediğine alınınca bi daha teklif dahi etmedi
yok alerjim yok ama adamı ikna edene kadar canım çıkıyo enerjimin yarısını iknaya harcıyorum
Ne fark ediyor? Alerji dışında yani.eşin haklı ben de nefret ediyorum poşetlerden
bende alerji yapıyor üstelik
ama neye elimi atsam kuruyo bi geriye geri çekme yöntemi kaldı ona da ben razı olamam ki bide allahtan şu ertesi gün hapı var ayda bir alır gelir hoş eczacı uyarmasa hep alacak ya neyseeşin haklı ben de nefret ediyorum poşetlerden
bende alerji yapıyor üstelik
olan bitenden hiç birşey anlamıyosun bende öyle oluyo yaniNe fark ediyor? Alerji dışında yani.
Ayyy çok yaşa nasıl güldürdün benıı :)Kız kardeşim düğünün ertesi günü kocası utanıyormuş göyaa diye bana aldırdı 2 kutu prezervatif. Nasıl utanmışsam artık 44 lira tutmuş 50 diye 10 tl vermişim para üstü bekliyorumHırsız gibi kapıp kasiyerin önüne atmıştım zaten. Çıkarken yanaklar alev alev
Hayır boşa çekmişim çileyi de. Meğer para vermeyi unutmuşuz biz bunlara gelinlik damatlıkta da yok bunu söylememek yerine bana aldırdı hatun.
Allah Allah. Hiç anlayamadım valla ne hissettiğiniziolan bitenden hiç birşey anlamıyosun bende öyle oluyo yani
E ama siz öyle alıyorsanız kasiyer bakar tabiiAyyy çok yaşa nasıl güldürdün benıı :)
Bide toptan alırız hanı her dk aynı utancı yaşamayalım dıye alırken 10 tane falan alıyoruz . Ben çok utandıgım için eşimı tanımıyorum gıbı yapıyorum
sorun orda bende anlamıyorum vede pek hissetmiyorum eşırı kaygan yapısı yüzündenAllah Allah. Hiç anlayamadım valla ne hissettiğinizi
E ama siz öyle alıyorsanız kasiyer bakar tabii
İçinden diyordur ooh sabaha kadar diye
Ama tek onu almıyoruz kıAllah Allah. Hiç anlayamadım valla ne hissettiğinizi
E ama siz öyle alıyorsanız kasiyer bakar tabii
İçinden diyordur ooh sabaha kadar diye
Ne fark ediyor? Alerji dışında yani.
Hmm peki o zamangerçekten hiçbir şey anlamıyorum usagi'nin dediği gibi.
olmuş olmamış fark etmiyo
bi de bende zaten kuruluk var. hemen poşetin kayganlaştırıcısı gidiyorresmen naylonla sevişiyor gibi
Ayrıca kayganlaştırıcı alsanız olmaz mı acaba ?gerçekten hiçbir şey anlamıyorum usagi'nin dediği gibi.
olmuş olmamış fark etmiyo
bi de bende zaten kuruluk var. hemen poşetin kayganlaştırıcısı gidiyorresmen naylonla sevişiyor gibi
kullanıyorum zatenAyrıca kayganlaştırıcı alsanız olmaz mı acaba ?
Eveett bende önerıyorum enfes kokuyokullanıyorum zaten
durex çilekli olanını deneyin millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?